Напишете дума/думи за търсене

Вики от "Мастило" е бременна

В 9-ия месец жегите морят бъдещата майка

Певицата на разкрасителни процедури преди раждането

Обратното броене до раждането на второто дете на Вики от "Мастило" започна.

Певицата, която очаква всеки момент на бял свят да се появи втората й рожба, оползотворява последните свободни моменти, за да върши задачи. Разбира се, на първо място в списъка са разкрасителните процедури. Макар да има шанс водите й да изтекат, Вики отива на фризьор в небезизвестния разкрасителен салон на Мая Илиева.

Вики очаква второ момиче всеки момент
Вики очаква второ момиче всеки момент

Единственият проблем, с който певицата не успява да се справи, са адските горещини, които обхванаха столицата през последните дни. Освен натежалия корем и бушуващите хормони Вики бори и жегата. Певицата избра странен начин за това, като облича черна рокля, която като магнит привлича слънчевите лъчи. Топпапараците на "България Днес" успяха да видят Виктория да се крие под сенките и с бавна, но целеустремена крачка да се насочва към салона за красота.

Певицата е с черна рокля въпреки оранжевите кодове за горещо време
Певицата е с черна рокля въпреки оранжевите кодове за горещо време

Бременността явно се отразява много добре на изпълнителката на "Моите кафеви очи". Вики изглежда в чудесна форма даже и в 9-ия месец и килограмите, които е качила, са основно в корема. Тя носи пристягащ чорап на единия си крак, който се бори с разширени вени, проблем, с който повечето родилки се сблъскват.

Жегата и бременността не пречат на разкрасителните процедури
Жегата и бременността не пречат на разкрасителните процедури

Красивата бременна се наслаждава на последните си свободни минути, преди да потъне отново в дебрите на памперсите, кърмата и майчинските неволи. Вики успя да върне бързо перфектната си форма и след раждането на първата си дъщеря Маргарита преди 3 години.

Терзийска при Мая Илиева на фризьор
Терзийска при Мая Илиева на фризьор

Сега певицата и съпругът й Петър Величков очакват също момиченце.

40-годишната звезда се насочи изцяло към детската аудитория, след като стана майка за първи път. В последните години работи усилено по записите на добре познати детски песнички с нов аранжимент и актуални известни гласове.

Желаем й всичко най-хубаво и леко раждане!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ