Напишете дума/думи за търсене

Вики от “Мастило” с втора дъщеря, Георги Първанов - с трето внуче

Виктория Терзийска заедно със съпруга си Петър Величков и първородната им дъщеря Маргарита.

Трима носят вече името Георги в семейство на президента

2019-а определено е годината на звездните бебета. Вчера в ранните часове на деня Вики Терзийска и съпругът ѝ Петър Величков станаха родители за втори път. “На бял свят се появи дъщеря ни София! Нека е здрава, щастлива и благословена! Наздраве за София!”, написа във фейсбук певицата. Под статуса заваляха все хубави пожения към най-малкия член на семейство Величкови, като някои дори я орисаха да наследи музикалния талант на майка си.

Освен родителите ѝ за малката ще се грижи и кака ѝ Маргарита, която в края на април навърши 3 години.

“Знаете ли как я отгледах? С неволята. Виках я и тя ми помагаше, т.е. аз си помагах сама”, казва шеговито преди време пред “24 часа” вокалистката на “Мастило”. Първите четири месеца в грижи за Маргаритка били най-трудни. Сега обаче е по-спокойна, защото знае, че с второто си дете няма да преживее подобни стресиращи ситуации. 

Ръчичката на малката София - втората дъщеря на Вики Терзийска.
Ръчичката на малката София - втората дъщеря на Вики Терзийска.

Трима ще носят вече името Георги в семейство Първанови. Президентът с два мандата е горд дядо на трима внуци. В края на май малкият му син - Ивайло, също стана татко на момченце. И то носи името на известния си дядо Георги.

Така кръсти първия си син и Владимир Първанов. Първият внук на президента вече е на 8 г. и заедно с дядо си и сестричката си Виктория в последната година обикалят 100-те туристически обекта. В последната седмица са между Перперикон и Златоград, а като историк дядо Георги прави разказите за крепости и разкопки да “оживяват” с конкретни случки или битки.

Георги Първанов и съпругата му Зорка засега само помагат за бебето на младото семейство на Ивайло и Росица, но с нетърпение го чакат да поотрасне, за да взимат всички деца заедно при себе си.  

Георги Първанов
Георги Първанов

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ