Напишете дума/думи за търсене

Очарователни кадри заляха интернет по повод рождения ден на принцеса Беатрис (Снимки)

Принцеса Бeатрис – петата сред внуците на кралица Елизабет Втора и осма поред сред наследниците на британския престол, на 8 август навърши 31 г., предаде "Дарик".

Сестра й принцеса Юджини публикува няколко очарователни семейни снимки по повод рождения й ден. Първата показва момента, в който майка им Сара Фъргюсън напуска болницата след раждането на Юджини. Заедно със сладките снимки, тя написа: „Ти командваш още от преди да се родя и продължаваш да си най-прекрасният човек, приятел и голяма сестра”.

Майка им Сара, херцогиня на Йорк, също публикува няколко семейни снимки в инстаграм.

Принцеса Юджини е омъжена за Джак Бруксбанк, а принцеса Беатрис се среща с предприемача и бизнесмен Едуардо Мапели Моци. Красавецът е известен просто като Едо сред приятелите си, а двойката се появи за пръв път заедно на Portrait Gala в Националната галерия в Лондон на 12 март 2019 г., припомня Harper's Bazaar.

Говори се, че принцеса Беатрис и Моци „се познават от години” и дори не било нужно да минават през „официално запознаване с родителите си“. Светските издания се надяват, под сурдинка, скоро и на пищна кралска сватба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ