Напишете дума/думи за търсене

Храни, които мъжът трябва да яде, за да забременее половинката му по-лесно

Искате ли по-бързо да заченете първото си дете? Ако е така, не мислете, че това зависи само от съдбата. Има няколко хитри начини, с които да ускорите забременяването.

Един от най-ефективните е подходящата диета, която трябва да спазва половинката от мъжки пол. Причината за това е, че има определени храни, чиято консумация увеличава производството на качествени сперматозоиди. Прочетете част от тях.

Женшен

Женшенът е корен, който се използва за лечебни цели от векове. Често срещан е в Корея и Китай. Известен е не само с многобройните си ползи за здравето, но и с това, че е афродизиак. С редовен прием на женшен може да избегнете появата на еректилна дисфункция, ниски нива на тестостерон и нисък брой на сперматозоиди.

Броколи

Броколите са зеленолистни зеленчуци, богати на витамини и минерали. Те са източник на фолиева киселина, фибри, калий, витамините C и K. Помагат за развитието на здрави мускули и кости и повишават ефективността на имунната система, която се бори с инфекции и болести. Не на последно място съдържат Витамин А. Той играе важна роля за поддържането на нормален брой сперматозоиди в мъжкото тяло, както и за доброто сексуално здраве.

Стриди

Стридите са не само деликатес, но и са много питателни. Те са богати на цинк – минерал, който помага на мъжа да поддържа нормални нива на тестостерон. Този хормон регулира производството на сперма, плодовитостта и репродуктивните функции. Хубаво е поне веднъж седмично мъжете да ядат по 100 гр. стриди, за да се уверят, че сперматозоидите им са здрави и подвижни.

Банани

Неслучайно бананите са основен елемент на почти всяко здравословно меню. Те съдържат високи нива на фибри, калий, минерали и витамини, които подпомагат храносмилането, сърцето и имунната система. Не на последно място са богати на витамините A, B1 и С, както и на ензима бромелаин. Заради това допринасят за производството на полови хормони и сперматозоиди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ