Напишете дума/думи за търсене

Как реално изглежда майчинството извън перфектните снимки в инстаграм

Ние снимаме, снимаме отново и отново, и отново, докато най-накрая не получим онзи перфектен кадър, достоен за социалните мрежи. Перфектни семейства, перфектни майки, перфектни деца, които сякаш се справят с всичко.

Така ли е и в реалността? Имаме ли право да бъдем не толкова перфектни и организирани майки, като всички онези, които виждаме в нюз фийда си в инстаграм? Семейният фотограф Даниела Дамато отговаря на този въпрос с последния си проект, който получи широк отзвук в световен мащаб.

Как й хрумва идеята? След множество "нагласени" и "уговорени" красиви фотосесии на семейства с бебета, отива да заснеме поредната - на своя приятелка, която е станала майка скоро. Нещата не се стичат по план и бебето плаче неутешимо, а всичко наоколо се превръща в пълен хаос, сякаш по законите на Мърфи. Майката се обръща към Даниела и й казва: "Ето, виждаш ли? Това е реалният ми живот!". Така се ражда идеята за проекта, наречен "Семейният живот без филтър". Вижте снимките в нашата галерия и отговорете чрез коментар познавате ли се в някоя от тях?

Снимки: https://www.boredpanda.com/author/daniela_damato_94/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ