Напишете дума/думи за търсене

Най-специален в моя живот завинаги ще остане денят, в който станах майка

Мило бебе, преди да се появиш на този свят, не съм си и помисляла как ли едно малко сърчице може да стане център на живота ти.

Когато си помислих за теб за първи път, беше все още само една мечта. Съхранявах я за момента, в който ще срещна онзи единствен човек, който да е достоен да се нарича твой татко.

Когато започнах да желая да те имам силно за първи път, вече го бях открила. Веднага разбрах, че това е ТОЙ. И ние двамата имахме нужда от теб - нашето малко бебе.

Когато започнах да живея с мисълта да ни се случиш, чаках с нетърпение да видя онази една розова чертичка вповече. Живеех за двете положителни линии на теста за бременност.

Когато най-после ги видях, мислех, че ще загубя въздуха си от щастие. В онзи момент започнах да вярвам в чудеса. Как бе възможно цялата обич в живота ми да се събере в корема ми?

Когато с татко ти те видяхме за първи път, ти беше просто една малка точица, знаеш ли? Дори ти направиха снимка! Най-красивата снимка на точица на света!

Когато за първи път започнах да живея за живота на друго живо същество, бе в момента, когато за първи път чухме сърчицето ти. "Туп-туп" - най-хармоничният и нежен звук, който някога бях чувала. Беше толкова мъничко, мило бебче, а вече си имаше сърчице. Това значеше ли, че вече умееш да обичаш?

Когато разбрах, че имам две сърца, исках да бъда най-добрият човек на света, за да ме обичаш още от коремчето. Стараех се да бъда най-добрият пример, да бъда нежна и да ти говоря дълго - предчувствах, че го усещаш.

Когато усетих първото ритчниче в корема, исках да изкрещя толкова силно, че целият свят да разбере, че съм усетила мъничките краченца на най-сладкото бебе. Моето бебе!

А когато те видях за първи път, разбрах, че това е най-силната обич, позната на света. Тази любов не може да се сравни с нищо. Защото те прави по-добър човек всеки следващ ден. Искам да съм най-добрата майка за теб, бебче.

С обич,

мама

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ