Напишете дума/думи за търсене

Искам в живота ми да ме обичат двама мъже...

Искам в живота ми да ме обичат двама мъже...единият да ме събужда с "добро утро, скъпа", а другият да ми пожелава "лека нощ, мамо".

Искам в живота ми да получавам цветя от двама мъже, а големият да учи малкия как да къса тайно маргаритки от някоя градинка, за да ги подари на мама.

Искам в живота ми да бъда обожавана от тези двама мъже - любовта на моя живот и неговото малко копие.

Искам в живота ми да подарявам усмивките си на двама мъже - онзи, когото карах да тича след мен, а след това ме дари с момчето, зад което сега аз тичам по цял ден.

Искам да бъда идеал в очите на двама мъже. И щом в очите им съм тяхната принцеса, няма никакво значение кой какво мисли за мен.

Искам да бъда прегръщана от двама мъже - от този, който със силното си рамо премахва всяка тревога в края на деня и от другия, който с мъничките си ръце сграбчи цялото ми сърце.

Искам да получавам комплименти от двама мъже. Да чувам "изглеждаш невероятно днес, мила" и "ти си най-хубавата майка". Това ми стига за цял живот!

Искам да благодаря на Бог, че ми даде всичко това. Помолих го за мъж, който винаги да ме обича, а той ми подари цели двама.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ