Напишете дума/думи за търсене

След аборта Хилария Болдуин е бременна за пети път (Видео, снимки)

Хилария Болдуин Снимка: Инстаграм/ hilariabaldwin

След аборта Хилария Болдуин е бременна за пети път.

Радостната вест, че носи в утробата си малко човече съобщи самата тя в своя инстаграм профил. Алек Болдуин ще става татко за шести път.

Хилария съобщи лично радостната новина в своя профил в Инстаграм.

"Звукът на силното му сърчице ме прави толкова щастлива, особено след загубата ни през пролетта", пише Хилария в социалната мрежа и пусна видео с пулса на очакваното бебе.

По-рано тази година, седмица след като сподели, че е бременна, но с опасност за живота на бебето, Хилария Болдуин направи спонтанен аборт. Съпругата на актьора Алек Болдуин съобщи тогава новината пак в инстаграм.

"Днес бебето нямаше пулс. Всичко свърши...но чудесни и силни сърца бият тук до мен. Обградена съм с толкова много любов. Чувствам се късметлийка", написа Хилария в социалната мрежа през април.

Сега се очаква семейство Болудин да се увеличи с още един член.

Алек и Хилария имат четири деца (Кармен Габриела Болдуин, Ромео Алехандро Дейвид Болдуин, Леонардо Анхел Чарлс Болдуин и Рафаел Томас Болдуин). Болдуин има и по-голяма дъщеря от брака с Ким Бейсингър.

Съпругата на Алекс казва, че първите месеци от бременността не са лесни за нея и няма да заблуждаваме никого. Тя моли медиите да не изпращат папараци да я следят бременна.

Хилария, която е с 26 години по-млада от Болдуин, се омъжи за него през 2012 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ