Напишете дума/думи за търсене

Задигнаха колата на най-известното бебе у нас

Джипът на семейството на Ванеса изчезва за по-малко от 60 секунди

Джипът за над 150 бона отмъкнат за секунди

Бяхме за вечер в София, трябваше да ходим до Гърция, разказва майката Диана 

Колата на най-известното бебе у нас - Ванеса, бе задигната от паркинг пред столичен хотел.

В ранните часове на 18 септември белият джип на семейството на Ванеса е отмъкнат буквално за секунди, докато те спят в стаята си на метри от него. Колата е една от двете луксозни лимузини, които нагло бяха задигнати от паркинга на хотел в столичния квартал Драгалевци преди дни, за което "България Днес" писа. Охранителни камери на хотела заснемат обирджиите, които се промушват през прозореца на джипа и отпрашват в неизвестна посока. Колата е отключена от разстояние с компютърна програма, затова никой не разбира за обира. Записите са предадени на полицията от собственика на хотела Кристиян Петров.

Едва на сутринта Диана и мъжа й установяват липсата на колата си.

"Бях в шок. Станах и просто не видях автомобила си пред хотела. Не знам какво да мисля. Никога не съм предполагала, че ще ми откраднат колата", разказва Диана, майката на Ванеса пред "България Днес". Семейството пристига в столицата, откъдето на следващия ден трябвало да се отправят към Гърция, но наглите апаши провалят плановете им. "Пристигнахме в София с идеята да преспим за една вечер, а на следващия ден да пътуваме до Гърция за почивка. Колата беше пълна с багажи, куфари, количката на малката, столчето за кола, кошара, лаптоп. Всичко взеха. Нямаше да ме е яд толкова, ако беше празна, а тя пълна до горе с багаж. Радвам се, че нямахме ценности и пари в нея", сподели Диана, която ползва джипа, за да води малката Ванеса по различни ангажименти.

Колата улеснява Диана и Ванеса
Колата улеснява Диана и Ванеса

Едногодишната красавица Ванеса стана най-известното българче преди година, след като приказните снимки, които майка й прави, добиват широка популярност както у нас, така и в чужбина.

Семейството няма надежди колата им да бъде намерена, въпреки че са подали жалба в полицията. "Надали ще се намери колата, важното е, че сме здрави", заключи Диана.

За да се приберат във Велико Търново, те викат свои приятели, които пристигат в София. "Взеха ни още същия ден, нямаше какво да правим в София без багажи, без кола, с бебето. Беше кошмар", спомня си Диана.

Семейството е смаяно от шокиращо бързия грабеж. "От камерите видях, че влизат за секунди в колата и отпрашват. Имаме си работа със страшни нинджи", шегува се Диана. Седмица по-рано, на 5 септември, от същото паркомясто е задигнато бяло "Порше". Според Диана това не е съвпадение.

Въпреки наглите набези семейството е категорично, че дрехи и коли се купуват и са щастливи, че са уцелили малкия дявол и са здрави. Диана е оптимистична и вярва, че всичко се случва с причина. "Всяко зло за добро. Може пък да не е трябвало да заминаваме за Гърция", успокоява се семейството, което вече търси нов автомобил, с който да возят най-известното българче.

Ванеса блести в над 20 издания

След по-малко от месец Ванеса ще навърши 2 годинки, но това не й пречи да е сред най-търсените бебоци за рекламни лица на различни компании. Майка й Диана започва да я снима на шега, като кадрите са тематични, а Диана ги създава за няколко минути с подръчни материали.

Красавицата е в множество издания заради приказните снимки
Красавицата е в множество издания заради приказните снимки

Заради интересните снимки много чуждестранни издания я искат за рекламно лице. И въпреки че още няма 2 г., Ванеса може да се похвали с участие в над 20 български издания и медии и множество в чужбина. Преди да навърши годинка, е избрана за "Бебе на месеца" в инстаграм.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ