Напишете дума/думи за търсене

Парис Хилтън вече иска бебе (Видео)

Парис Хилтън СНИМКА: Ройтерс

38-годишната Хилтън обича да се мотае с племенниците си, които са съответно на три години и на 20 месеца, но открива, че докато е около тях, това я кара да иска да има свои собствени деца, съобщи Кантактмюзик.

Говорейки пред PEOPLE.com, Парис каза: „Аз съм готината леля. Аз съм леля П. на Лили-Грейс, тя изглежда точно както мен, когато бях бебе. Когато тя ще дойде и аз събирам всички тези играчки - като Barbies - винаги й купувам тонове подаръци, така че определено я „разглезвам”. Особено сега, когато Лили-Грейс говори, аз се свързвам с нея толкова много. Тя ме кара да искам собствено малко дете Парис.', сподели Хилтън.

Това не е първият път, когато русата бомба говори за бебета -тя разгледа темата, когато миналата година беше сгодена за партньора си Крис Зилка, предаде "Канал 3".

Хилтън каза по-рано тази година: „В момента нямам време за любов. Едва ли имам време за себе си. Постоянно пътувам над 250 дни в годината, никога не съм в къщи, съсредоточавам се върху себе си, бизнеса си и приятелите си.''

Но Парис не се притеснява да си намери мъж, когато му дойде времето, стига той да е лоялен.

Тя обясни: „ Навсякъде винаги има много момчета, винаги. Когато съм готова, най-важното е лоялността, някой, който е най-добрият ти приятел и на когото можеш да се довериш и който те обича заради самият теб.”

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ