Напишете дума/думи за търсене

Рийз Уидърспуун: Исках да бъда млада майка, по-трудно е след 30

Рийз Уидърспуун КАДЪР: YouTube/Reese Witherspoon x Hello Sunshine

Рийз Уидърспуун е искала да бъде млада майка, защото това е по-лесно на двадесет години, отколкото след трийсет.

Звездата ражда за първи път на 23 години, когато се сдобива с дъщеря си Ава, предава БГНЕС.

Второто й раждане – на сина й Дийкън е на на 27 години, а на 37 ражда последния си син – Тенеси. Актрисата призна, че да имаш бебе на 23 е много по-лесно, отколкото на 37.

Тя написа на страницата си в YouTube: „Аз съм майка от 1999 г. Забременях [с Ава], когато бях на 22 и родих, когато бях на 23. За да бъда напълно честна, беше страшно. Бях уплашена. Не знаех какво ще се случи с кариерата ми… Целият ви живот ще се промени. Всичко, в което вярвате, всяко парче храна, което ядете, всяко парче независимост, което имате. Родих на 23, после на 27 и после пак на 37. И о, боже, да имам бебе на 37 беше толкова по-трудно.”, споделя Уидърспуун.

Въпреки това 43-годишната актриса смята, че е важно да имате подкрепа, независимо от вашата възраст и ситуация, която да ви води през родителството.

Тя обясни: „ Мисля, че отвъд парите, освен да сте стабилни в кариерата и живота си, наистина въпросът е добра ли е вашата система за подкрепа? Вашата фамилна структура добра ли е? Говорили ли сте за това с партньора си? Мислили ли сте за това логистично? Надявам се това да е полезно. Това са нещата, за които много хора ме питат…Аз им казвам, че ако искате да сте майка и това е важно за вас, трябва да имате пълно право да го направите. И не го отлагайте заради всички неща, които изглеждат като бариера. Ще се справите.”

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ