Напишете дума/думи за търсене

Думите, които всяка майка иска да каже на своето бебе

Добре дошло на света, бебче!

Ти няма да помниш момента, в който направи сърцето ми цяло, а живота ми - завършен, смислен и съвършен. Но аз ще помня точно този момент, защото точно тогава чух първия ти плач.

Ти няма да помниш колко гордо те показвах пред всички и как постоянно повтарях, че си най-сладкото и красиво същество на света. Но аз ще помня тези моменти, защото все още ме изпълват с гордост.

Със сигурност няма да помниш и всички глупави физиономии, които правеше и ме разсмиваше. Но аз никога няма да забравя тази очарователна усмивка, както и първите ти две зъбчета.

Няма да помниш вечерите, когато решех косата ти, а ти се обръщаше и ме поглеждаше с големите си очи, без да кажеш и дума. В тези моменти сърцата ни се докосваха и ставаха едно. Няма как да забравя този специален момент.

Няма да знаеш за всички пъти, в които съм си лягала след като те приспя и съм си задавала въпросите "Правя ли всичко правилно? Добра майка ли съм?". Аз ги помня и всъщност си ги задавам и до днес.

Няма да помниш и как сърцето ми се разбиваше всеки път, в който паднеш или се нараниш. Исках да поема твоята болка. Аз обаче няма как да забравя тези моменти.

Един ден няма да си спомняш и как държах миниатюрните ти крачета в дланите си и ги целувах. Аз няма как да забравя този мирис на обич.

Ти няма да помниш всички тези неща, но аз не ще ги забравя никога, дори когато станеш колкото мен. И ще съхранявам всички тези спомени на топло в сърцето си и за двама ни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ