Напишете дума/думи за търсене

След 10 поредни момчета тази майка най-накрая роди момиче

Това е семейство Брет. Да, правилно разбрахте! Те имат 10 момчета, родени едно след друго, а сега най-после и момиченце. И ако досега изразът "ще работим за момиче, докато се получи" е изглеждал като шега, можете да се уверите, че изобщо не е така.

След като ражда най-малкото си момче на име Ротгайд, Алексис Брет се превръща в първата британска майка, която е дала живот на 10 момчета едно след друго. Мислила си, че семейството й най-накрая е пълно, но животът имал съвсем друг план за нея. Изненадващо разбира, че на 39-годишна възраст ще стане родител на момиченце.

През последните 18 години е прекарала повече от 8, в които е бременна, което е удивително. Със съпруга си решават да кръстят дъщеря си Камерън. В избора са участвали всички момчета. Братята й били изключително внимателни към нея въпреки буйния си нрав. Пред австралийско издание Алексис Брет разказва, че винаги внимават да не я събудят и й помагат много в грижите. Разбира се, съвсем очаквано най-честият въпрос, който получава от околните, е дали ще продължат със създаването на деца. Многодетната майка отговаря, че много пъти е казвала, че това е последното й дете, но този път е абсолютно сигурна, че приключва с внушителното число 11. Вижте снимки на семейството в нашата галерия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ