Напишете дума/думи за търсене

Зейнеб роди тайно

Бургазлийката се гмурка в дебрите на кърменето и памперсите

Честито!

Водещата сподели новината седмица след събитието

Ново звездно бебе се появи на родната хайлайф сцена.
Водещата Зейнеб Маджурова стана майка, както самата тя обяви ексклузивно. Бебето се появява на бял свят преди седмица и носи името Мириам Балевска. Макар Зизу усърдно да се опитва да прикрие бременността си, в светските среди отдавна се шушука за предстоящото щастливо събитие. Топпапараците на "България Днес" уловиха Зейнеб съвсем в началото на бременността след един от първите й контролни прегледи в столична акушеро-гинекологична клиника. Видимо доволната тогава Зизу е придружена от настоящия баща Стоян Балевски.
Зейнеб и годеникът й така и не дочакаха пищна сватба, преди да се решат на още по-сериозната крачка да станат родители.
Бургазлийката се включи в ефира на предаването "На кафе", за да повдигне завесата около себе си и да благодари на екипа, който се грижи за нея през цялата й бременност.
"Жената, когато роди, цялото внимание отива към нея. Затова искам да похваля и бащата, той е прекрасен", ласкае милионерския си годеник Зизу.
Почти никой не успя да заподозре, че екзотичната красавица очаква бебе. Макар Мириам да се ражда 4130 г, Зейнеб до последно успява да прикрие растящия си корем с по-широки рокли. Тя не напълнява драстично и за нейно щастие, изкарва една изключително приятна бременност, на която се наслаждава.
"В действителност това не е новина, която е била тайна. Просто ние решихме да изживеем този момент. Исках да го превърна във вълшебен миг. Наслаждавах се, не се спрях. Ден преди да родя, бяхме на преход в планината, изминахме около 8 км. Благодаря и на Господ, и на екипа, който беше до мен неотлъчно", казва родилката в емоционален разговор по телефона с Гала.
Красивата ководеща замрази през последните няколко месеца и новото си поприще на влогър. Последното видео е от почивката й в Шабла от началото на юли. Фенките на Зизу предполагат, че скоро каналът й ще се превърне в поредния влог с майчински съвети.

Зизу и годеникът й Стоян Балевски на един от първите прегледи
Зизу и годеникът й Стоян Балевски на един от първите прегледи
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ