Напишете дума/думи за търсене

Писмо от твоето бебе за теб

Скъпа мамо, аз съм още едно мъничко човече на този свят, но всеки миг с теб за мен е приключение. Сигурно си мислиш, че все още не разбирам нищо, но не е така. Разбирам още от коремчето ти.

А сега, когато вече съм в обятията ти, нямам търпение да отварям очички всяка сутрин. Зная, че денят ми е ще е чудесен, защото ще получа много от твоите прегръдки и, както всеки ден, днес също ще чуя „Обичам те, бебче. Ти си най-красивото на света“.

Благодаря ти, че ме носи толкова време в себе си и за това, че и днес продължаваш да го правиш с двете си ръце. Благодаря ти за твоя нежен глас, с който ми говориш и ми четеш най-увлекателните приказки. Моля те, не спирай да го правиш.

Благодаря ти за твоите прегръдки. Те са най-меките и топли на света. Твоите обятия са любимото ми място за сън. Обичам да заспивам там, докато ме храниш. Благодаря ти за тези моменти, мамо.

Благодаря ти, мамо. За това, че съм твоето всичко. Сигурно мислиш, че сърчицето ми е още прекалено малко, за да обича. Но аз те обичам толкова много! И имам толкова голяма нужда от теб. Всеки ден, всеки час и всеки миг.

Благодаря ти мамо, че беше първото, което видях, когато за първи път отворих мъничките си очи. Аз нямам нужда да бъдеш перфектната майка. Всичко, за което мечтая, е просто да бъдеш моята майка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ