Напишете дума/думи за търсене

Омега-3 мастни киселини – колко са полезни всъщност

Омега-3 – всеки от нас е чувал това фонетично съчетание, но малко от нас са сигурни какво означават. Спечелили са си и славата на „полезни мастни киселини“, но с какво точно? Подбрахме едни от най-известните им свойства, с които ще може да си обясните защо всички говорят толкова за тях. Подсказваме ви - те са особено благоприятни за кожата и заради това са част от биоорганичния крем VitalDermax.

Биокремът с антиейджинг формула ВиталДермакс съдържа екстракт от мазнината на акула (Омега-3 мастни киселини), растителен колаген, хиалуронова киселина и азиатска центела (готу кола). Радва се на положителни отзиви в мненията и коментарите на клиентите по форуми. В тях няма оплаквания от неприятни странични ефекти. Поръчва се през своя официален уебсайт за България. Не може да бъде намерен в аптеките. Клиентите следва да оставят своето име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора там. Продуктът за ревитализиране на дермата на лицето се заплаща чрез наложен платеж.

Научете повече за него и Омега-3 мастните киселини, оставайки с нас до края на тази статия.

5 Ползи от Омега-3 мастните киселини, които всеки трябва да знае

Омега-3 мастните киселини са едни от най-изучаваните вещества на планетата. Заради това решихме да подберем няколко любопитни факта, свързани с благоприятното им въздействие. За някои от тях сигурно не сте и подозирали даже.

1. Омега-3 срещу депресия. Малко известен факт е, че Омега-3 мастните киселини могат да помогнат на хора, страдащи от психични разстройства като депресията. Освен това имат и превантивно действие. Проучвания показват, че хората, които консумират храни, богати на Омега-3, имат по-малка вероятност да страдат от нервност или тревожност.

2. Подсилва зрението. Омега-3 е един от структурните компоненти на ретината на окото. Ако имаме недостиг от нея, може да усетим известни проблеми с очите. Заради това препоръчваме да похапвате повечко храни, богати на мастните киселини.

3. Омега-3 помага при артрит. Мастните киселини могат да помогнат и за заздравяването на костите. Това се дължи на високото съдържание на калций в тях, а знаем, че той е жизненоважен за здравината на костите.

4. Може да намали менструалните болка. Всяка жена изпитва дискомофрт в онзи момент от месеца. Най-вече под формата на болки в долната част на корема, таза или гърба. Учените смятат, че жените, които консумират повече Омега-3, имат по-леки менструални болки.

5. Oмега-3 благоприятстват красивата кожа. Омега-3 помага за хидратацията и балансирането на pH в кожата. Това може да доведе до намаляването на риска от акне или преждевременно застаряване на кожата. Достатъчните запаси правят дермата мека, нежна, жизнена и красива. Не може да си ги набавите по естествен начин, защото не обичате доста от храните, богати на Омега-3? В такъв случай може да опитате с биокозметично средство. Едно от тях е натуралният крем с формула за ревитализиране кожата на лицето, VitalDermax.

Какво представлява кремът за лице с антиейджинг формула VitalDermax?

VitalDermax представлява крем за повлияване на кожата на лицето. Неговата натурална формула включва екстракти като ДНК от сьомга, азиатска центела (готу кола), колаген и хиалуронова киселина. Те спомагат за хидратацията и поддържането на кожата мека и нежна. Всеки от тях е специално подбран от компанията производител с богат каталог на биокозметични средства. Кремът за лице VitalDermax се радва на главно положителни мнения и отзиви в онлайн форуми, дискутиращи продукти за красота. Потребителите са доволни от начина, по който работи.

Ето кратко обобщение на техните коментари:

Спомага за доброто ниво на хидратация на кожата на лицето, карайки я да изглежда освежена;

Благоприятства защитата от UV-лъчите на слънцето;

Прави кожата на лицето по-мека и нежна на допир;

Лесна поръчка през официалния уебсайт на продукта;

Без данни за странични ефекти и противопоказания;

Внимание! Липсата на сигнали за странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат индивидуално. Не се препоръчва да се превишава максималният брой нанасяния на ден. Според официалната уеб страница това трябва да става веднъж дневно. Подробни инструкции за употреба могат да бъдат намерени в опаковката на крема за лице с антиейджинг състав ВиталДермакс.

Поръчката през официалния уебсайт на натуралния крем за лице VitalDermax става бързо и лесно. Клиентите следва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. В кратък срок ще получат обаждане от официален дистрибутор за потвърждение на поръчката и адреса за доставка. Тя става с куриерска фирма, а методът на заплащане е с наложен платеж.

Здравето отвътре, личи и отвън!

Ясно е, че поддържането на тялото в добра форма е от значение за добрия външния вид. Но това зависи и от хранителните вещества, които приемаме. Заради това е препоръчително да се храним с полезни продукти, част от които са и Омега-3 мастните киселини. Такива са сьомгата, сардините, семената чия, орехите и соята. Насладете им се и се чувствайте щастливи!