Напишете дума/думи за търсене

Писмото на едно бебе до Дядо Коледа

Скъпи Дядо Коледа, може би вече си забелязал, че името ми е ново попълнение в твоя списък за подаръци тази година.

Скъпи Дядо Коледа, аз съм още едно малко бебе и може би от мен се очаква да искам играчки и забавления. Но, ако можех да пиша, аз нямаше да те помоля за тези неща.

Скъпи Дядо Коледа, аз съм още едно малко бебе и всичко, за което мечтая, е да продължавам да имам любов и топлина от моите родители.

Скъпи Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да си пожелая мама и татко винаги да са до мен, винаги да са щастливи и винаги да са заедно.

Скъпи Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да си пожелая винаги да имам същия късмет, който ме сполетя, за да попадна в това семейство.

Скъпи Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да те помоля да подариш на мама малко повече спокойствие, сън и почивка. Дали е възможно?

Скъпи Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да те помоля да направиш така, че моят тати да има повече свободно време от работа.

Скъпи Дядо Коледа, ако можех да пиша, щях да поискам от теб да премахнеш всички тревоги на мама, свързани с мен. Защото тя е перфектна.

Скъпи Дядо Коледа, де да можех да пиша, за да те помоля да предадеш от мое име на родителите ми колко много ги обичам и им благодаря за грижите.

Скъпи Дядо Коледа, ако можех да ти кажa нещо, щях да те помоля да дадеш на всяко семейство по света едно малко чудо като мен.

С обич,

едно малко човече

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ