Напишете дума/думи за търсене

Ким Кардашиян с трик добави голямата си дъщеря на коледна картичка (Видео)

Снимка: Kim Kardashian West/Instagram

Да направиш фотосесия с четири малки деца е истинско предизвикателство. Едно от тях може и да не иска да се снимка. Затова реалити тв звездата Ким Кардашиян прибягна до малък трик, пише германското списание Stern.

Най-голямата й дъщеря Норт беше добавена към тазгодишната семейна коледна картичка чрез фотошоп. Това призна самата 39-годишната Кардашиян, когато се появи в телевизионното шоу на американската водеща Елън Дегенерес.

"Норт имаше лош ден. Само плачеше, защото искаше специална прическа", разказа Кардашиян.

Така шестгодишната не остана да позира за обща семейна снимка. Затова бе "монтирана" чрез фотошоп.

На следващата сутрин Норт каза, че иска снимка само с майка си. "Обадих се на фотографа да му кажа какво смятаме да правим... Сега изглежда сякаш е перфектната картичка".

Водещата Дегенерес я контрира: "Бих я оставила липсваща на снимката, за да й дам урок".

Кардашиян показа в токшоуто как е обзаведен и декориран дома им, той е издържан изцяло в бяло. "Как е възможно да имате деца и къщата ви да изглажда така? Наистина ли живеете там", попита модераторката.

Кардашиян разказа, че четирите й деца могат да изпускат парата си в специална стая за игра. А останалите помещения и мебели не привличат вниманието им.

Почти двегодишната дъщеря надраскала мебелите и баща им - рапарът Кание Уест смята това за изкуство. Надраската скъпа маса е боядисана с перманентен маркер, тя изглежда захабена, смята Кардашиян. Но нейният мъж казва, че тя изглежда много по-добре и ще запазят масата за спомен.

За разлика от предишните години, коледната картичка този път не представя целия клан Кардашиян, а само Ким Кардашиян и Кание Уест с четирите им деца. Ким Кардашиян заяви, че просто не е възможно да се съберат в едно за фотошутинг, това е огромно семейство, обясни Ким Кардашиян.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ