Напишете дума/думи за търсене

Писмото на Дядо Коледа до твоето бебе

Здравей, мъничко ангелче!

Толкова съм щастлив да те видя и посрещна в редиците на децата, които ще получават подаръци от мен. Разбира се, обичам да виждам всички малки момиченца и момченца по света, но ти си специално бебе - това е първата ти Коледа!

Трябва да знаеш, че със сигурност ти си най-големият подарък за своите родители, най-красивото коледно чудо и една малка благословия, която дари с щастие мама и тати.

Трябва да знаеш, че със сигурност през годините ще получаваш много подаръци, но най-големият ще бъде присъствието на твоите родители в живота ти. Обичат те толкова много!

Трябва да знаеш, че с твоята поява Коледата на мама и татко става наистина вълшебна. Елхата е най-красива, когато твоите очички я наблюдават, а мъничките ти ръце с интерес докосват бляскавите играчки.

Трябва да знаеш, че със сигурност няма да има година, в която да те забравя. Дори и тогава, когато се съмняваш съществувам ли наистина. Винаги в моя чувал ще има дар за теб.

Трябва да знаеш също, че ще наблюдавам как растеш. Очаквам с нетърпение да видя първото ти писмо, както и промяната в желанията ти всяка следваща година.

Трябва да знаеш, че със сигурност ще има моменти, когато ще спираш да вярваш в коледната магия, но тогава знай, че не бива да го правиш. Защото тя съществува.

Трябва да знаеш, че има само едно най-вълшебно, най-ценно и най-съкровено нещо на света. То е твоето семейство!

Вечно твой,

Дядо Коледа

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ