Напишете дума/думи за търсене

За всяка майка: Ти си достатъчно добра

Ти си майка и в днешния свят вероятно понякога се чувстваш все едно се бориш да получиш определен трофей според заслугите си.

 

Ти си майка и вероятно често се питаш какво да направиш, за да бъдеш перфектна и да отговориш на всички очаквания на обществото.

Ти си майка и сигурно често си задаваш въпроса достатъчно добра ли си - в очите на околните, на родителите си, на приятелите и съседите.

Ти си майка и се опитваш всекидневно да покриваш всички "изисквания", но всъщност има само една истина, която трябва да знаеш.

Ти си достатъчно добра майка. Никой няма да ти даде награда за това дали си избрала да родиш естествено или чрез секцио.

Ти си достатъчно добра майка. Никой няма да ти даде награда за това дали си кърмила бебето си, или не. Изборът е само твой.

Ти си достатъчно добра майка. Никой няма да ти даде награда за това колко бързо си свалила излишните килограми след раждането.

Ти си достатъчно добра майка. Никой няма да ти даде награда за това дали си имала време да оправиш косата си или ходиш по рошав кок.

Ти си достатъчно добра майка. Никой няма да ти даде награда за това колко креативно и пищно парти си направила за рождения ден на бебето.

Ти си достатъчно добра майка. Никой няма да ти даде награда за това на колко активности от най-ранна възраст ще запишеш детето си.

Ти си достатъчно добра майка. Най-голямата награда, която ще получиш, е връзката, която ще изградиш със своето бебе. 

Ти си достатъчно добра майка. И не забравяй - всички се прибираме от родилното подпухнали и с превръзки с големината на бебетата ни. Независимо колко невероятни са снимките ни във фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ