Напишете дума/думи за търсене

Хесе с четвърто дете

Джанира дари Хесе с момче

Краят на 2019 година донесе много специален подарък за Хесе Родригес. Нападателят на "Спортинг" (Лисабон) изненадващо стана баща за четвърти път. И то на 26 години.

Скандалният футболист се похвали в социалните мрежи, че новото му гадже Джанира Брам го дари със син. Той ще се казва Кенай.

"Ти си жената на моите мечти и любовта на живота ми от първия миг, в който те срещнах - написа той. - Дари ме със скъпоценно бебе - плод на нашата истинска, чиста и искрена любов. Ти ме направи много по-добър, погрижи се за мен и моите деца, за семейството. Винаги ще съм ти благодарен."

Родригес изненада всички с новината за раждането
Родригес изненада всички с новината за раждането

Хесе и каталунската моделка са заедно отскоро. За връзката им се разбра едва преди месец, а двамата вече са родители.

Покрай Брам футболистът най-накрая се кротна. Той сменяше жените една след друга след раздялата с Аура Руиз. Бившата му също е моделка. Двамата приключиха връзката си със скандал преди няколко години.

Аура също има син от футболиста
Аура също има син от футболиста

Хесе заряза знойната мадама малко след раждането на сина им. Мъникът се появи на бял свят със сериозни здравословни проблеми, които продължават и до днес. Аура обвинява бившия си, че въобще не се интересува от наследника си и не го е виждал от дълго време. Той има още две деца от предишна своя връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ