Напишете дума/думи за търсене

Камерън Диас заряза киното на върха на славата, за да стане майка

Не е ясно дали звездата от “Ах, тази Мери” и “Маската” сама е износила бебето

Tочно 5 години, след като вдигнаха сватба, холивудската звезда Камерън Диас и съпругът ѝ, музикантът Бенджи Маден, станаха родители на момиченце. Новината оповестиха с публикация в социалната мрежа “Инстаграм” малко след Нова година.

В обръщение към последователите си по случай настъпването на 2020-а двамата обявиха, че се чувстват щастливи, благословени и благодарни да бъдат родители за първи път на дъщеричка, която носи името Радикс Маден.

,,Тя мигновено завладя сърцата ни и запълни нашето семейство”, се казва в тяхното съобщение.

Актрисата Камерън Диас заедно със съпруга си Бенджи Маден, с когото има брак от пет години.
Актрисата Камерън Диас заедно със съпруга си Бенджи Маден, с когото има брак от пет години.

Актрисата и нейният съпруг обаче се заричат да запазят други детайли относно рожбата си в тайна, избирайки да не публикуват никакви снимки и да не издават как всъщност звездата от “Ах, тази Мери”, “Маската”, “Сватбата на най-добрия ми приятел”, “Ангелите на Чарли” и много други хитови заглавия е станала майка. Световни медии предполагат, че друга жена е износила бебето - т.нар. сурогатно майчинство. Русото изкушение от големия екран неведнъж е споделяла, че още

от началото на своята

кариера трудно

приема известността,

която тя ѝ е донесла. Винаги откровена и истинска, Камерън обаче често е признавала, че копнее за рожба и голямо щастливо семейство.

В името на това и уморена от порядките на Холивуд, тя сама избра да стопира своята звездна кариера, за да се посвети на мечтата си.

Госпожица Диаз разкрива още в началото на славата си своето притеснение от прекомерния интерес на публиката и как това влияе на емоциите ѝ. Споделя, че големите очаквания на обществото кога любимците им ще станат родители след една определена възраст започват силно да им тежат.

В интервю за сп. ,,Харпърс Базар" през 2012 г. тя обяснява, че все още не знае дали изобщо ще бъде майка, но определено няма да живее според чуждите представи. ,,Мислех, че на 21 вече ще бъда женена, с две деца - вероятно съм си представяла да живея живота си по примера на собствената си майка. Тогава

кариерата ми тръгна

стремглаво нагоре

и всичко се разби

на парчета,

а аз се отказах да мисля за това”, разкрива Диас.

Актрисата е с баща кубинец - оттам и необичайната ѝ фамилия, а вероятно и атрактивната ѝ външност. Изгрява с ролята на красивата танцьорка в ,,Маската”, където си партнира с Джим Кери. Сред известните бивши приятели на Камерън са Джъсти Тимбърлейк и Джарет Лето. Освен с атрактивната си външност тя се слави и с приветлив характер, казват холивудските ѝ колеги. Сред най-близките ѝ приятелки е носителката на “Оскар” Гуинет Поутроу, която също бе женена за музикант - фронтмена на “Коулдплей” Крис Мартин.

Камерън и Тимбърлейк по време на връзката им
Камерън и Тимбърлейк по време на връзката им

Спортна натура - кара сърф, дори през смях призна преди години как си счупила носа при инцидент с дъската, и то навръх 31-ия си рожден ден през 2003 г.

Чак 10 години по-късно красивата блондинка намира голямата любов в лицето на Бенджи. Още откакто Камерън и китаристът на Good Charlotte станаха семейство, се заговори, че много искат да бъдат родители. Издания цитираха приятели на двойката, според които младоженците веднага се заели да си правят бебе и да обзавеждат стая за бъдещия наследник. Въпреки че хонорарите ѝ по това време са от порадъка на 18 млн. долара за роля, Диас излезе в 5-годишна пауза от снимки и в някои от редките си интервюта призна, че отказва прекрасни предложения за роли.

А през 2018 г. официално обяви край на своята кариера като актриса с обяснението, че иска да се концетрира върху семейството си. 25 години в киното са достатъчно дълга кариера, убедена е калифорнийката.

,,Отдадох много години от живота си на публиката,

смятам, че е време

да се погрижа

за себе си

Не ми липсва актьорската игра”, заяви Диас пред списание InStyle.

Новото семейство винаги е страняло от публичност, но все пак миналата година се заговори, че Камерън най-сетне чака дете. Различни сайтове писаха как е споделила: “Изживявам най-щастливия период в живота си.”

След като раждането на дъщеричката им бе обявено от самите звезди в инстаграм, две са най-коментираните страни на събитието - възрастта на майката и това дали тя е износила бебето.

Миналия август Камерън навърши 47 г. А на снимка от ноември миналата година не личи тя да е в напреднала бременност, при положение че би трябвало да е била в 7-ия месец. Затова много от американските и европейските таблоиди веднага започнаха да спекулират дали Камерън и Бенджи не са използвали сурогатна майка.

Ким Кардашян и Кание Уест с четирите си деца, две от които са родени от сурогатна майка.
Ким Кардашян и Кание Уест с четирите си деца, две от които са родени от сурогатна майка.

Елтън Джон и съпруга му имат двама сина от сурогатна майка.
Елтън Джон и съпруга му имат двама сина от сурогатна майка.

Ако това е така, те са само част от редица популярни двойки, на които им се е наложило друга жена да износи рожбата им, за да станат родители. Като например риалити звездата Ким Кардашиян и съпруга ѝ, рапъра Кание Уест - две от 4-те им деца са родени от сурогатна майка. По обясними причини така станаха родители и Елтън Джон и неговият съпруг Дейвид Фърниш. Първият син и близнаците на Кристиано Роналдо също бяха родени от анонимни за публиката жени. Както и дъщеричката на звездата от НБА Дуейн Уейд и актрисата Габриел Юниън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ