Напишете дума/думи за търсене

Думите, които всяка бременна трябва да прочете

Скъпо мое бебе, мина поредният магичен ден с теб. Поредният ден, в който се влюбвам все повече и повече в теб, дори и все още да не мога да те видя и докосна.

Знам, че в момента няма как да си до мен, но те усещам тук - в коремчето си. Съвсем скоро ще мога да те прегърна и да ти изпея първата песничка за лека нощ.

Знам, че усещаш колко много те обичам. Когато си легна вечер, често изпадам в мисли и мечтая как ли ще изглежда усмивката ти и мъничкото ти личице. Какъв ли цвят очички ще имаш. Дали ще си с много коса или пък не. Каквото и да си - знам, че ще те обичам наистина повече от себе си.

Знаеш ли, твоите малки ритничета ми дават сила и щастие всеки следващ ден. Затова сега нямам търпение да заспя, за да стане по-бързо утре и да ги усетя отново.

Знаеш ли, че те ме карат да се чувствам жива? Надявам се да можеш да чуеш думите ми, за да заспиш спокойно в коремчето, знаейки колко много те обича и чака твоята майка.

До скоро, мило мое ангелче - най-сладко сред всички ангели по света. Мама те чака, за да се запознае най-после с теб и да ти подари сърцето си!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ