Напишете дума/думи за търсене

Това бебе има прическа, в която ще се влюбите

Едно бебе се превърна в истинска малка звезда по света, благодарение на невероятната прическа, с която природата го е дарила. Момиченцето се казва Примроуз Отъмн Ловридж и има коса, на които би завидяла благородно всяка една дама.

Майката - Беки Мей Купър, споделя в свои интервюта за чуждестранни медии, че изобщо не е очаквала да роди дете с толкова много коса. "Първото нещо, което си помислих, когато я видях, беше: Не мога да повярвам!", обяснява тя. Прическата на малката дама е в тъмночерен цвят, контрастиращ на небесно сините й очи. Тази красива комбинация я превръща в истинска жива кукла и кара хиляди хора по света да се влюбят в снимките й.

Не липсва интерес и при съвсем нормална разходка по улицата. "Приковава вниманието на всички хора, където и да отидем. Едно отиване до магазина ни отнема цял час, защото околните не могат да спрат да й се радват и да говорят за косата й", разказва майката. "Някои хора дори не могат да повярват и искат да я пипнат", допълва тя.

Грижите за косата на малкото момиченце съвсем не са леки. Винаги се използва четка и сешоар, но пък добрата новина е, че бебето обожава да минава през тази процедура. Майка й разказва, че гледа с интерес сешоара. Нощем пък се налага да я връзват на опашка, за да не се заплита, докато спи. През деня пък най-често я връзват на две опашки - фонтанчета и родителите се шегуват, че в тези моменти прилича на малък "ананас".

Малката Примроуз обича и да бъде снимана. Има собствен профил в социалната мрежа инстаграм, където е следвана от хиляди свои фенове. Майка й пък се старае винаги да запечатва моменти от живота й с перфектните кадри. Вижте и вие очарователното момиченце в нашата галерия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ