Напишете дума/думи за търсене

Ето я бременната внучка на Тодор Колев

Снимки: Пламен КОДРОВ

Младата актриса заведе мъжа си чужденец на новия български филм "Екшън"

Внучката на Тодор Колев - Теодора, се прибра в България месец преди да роди. Наследничката на великия актьор очаква своята първа рожба през февруари.
От година тя живее в Англия заедно със съпруга си.
Вместо да се залежава и да си почива, екранната доктор Албена Войнова от "Откраднат живот" бе забелязана на премиерата на новия филм "Екшън".


Актрисата бе придружена от мъжа си Джоузеф Гууд. Англичанинът не изпусна и за миг от поглед красивата си съпруга.
Коремът на Теодора вече е огромен. Въпреки това тя се движи сама и нищо не й пречи. Дори не залага на големи дрехи, които да крият наедрялото й тяло.


Блондинката запозна всички актьори от лентата със съпругата си. Джоузеф рядко се вясва в България. Той работи и живее в Англия. У нас отскача само за няколко дни, и то най-вече през лятото. Теодора и Гууд не спират да се усмихват. Внучката на Тодор Колев очаква момиче.
Тълпа от фенове се стече да гледа премиерата на първия самостоятелен филм на сценариста от "Под прикритие" Тео Чепилов. Най-голямо внимание прикова звездата на японското кино Юта Такенада. Актьорът участва в редица хитови холивудски прожекции.
"Къде е японецът?", питаха постоянно фенове.


Във филма участват предимно чужди актьори. Това е първата българска продукция с толкова наситен международен каст.
Оказва се, че повечето не получават и лев хонорар.
"На Юта му покрихме само самолетните билети - призна пред "България Днес" Чепилов. - Много е готин. Веднага го научихме да псува на български", казва с усмивка още сценаристът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ