Напишете дума/думи за търсене

Баща прекрарва месеци, говорейки на бебето си в корема. То реагира на гласа му на живо с най-голямата усмивка

Всеки родител изживява емоционално и най-малките моменти по пътя към срещата с бебето си. Особено когато е за първи път - всяка минута е толкова специална.

Млада двойка от Бразилия показва колко важен е контактът с бебето още преди то да се е появило на бял свят. Таткото - Флавио Дантас, говори над корема на бременната си жена всеки ден. Прави го с ясната цел да се сближи с все още неродената си дъщеричка и да изгради силна връзка с нея още преди момиченцето да се е родило.

Когато настъпва дългоочакваният момент, двамата родители са дарени с магичен момент, който запечатват със снимка, а по-късно споделят и в социалните мрежи. Реакцията на малката Антонела, която чува за първи път гласа на татко си извън коремчето, е наистина неповторима.

В докосващ сърцето инстаграм пост Флавио Дантас описва момента като магичен. "Всеки ден й говорех, повтарях й колко я обичам в продължение на девет месеца. Разказвах й, че ще се постарая да бъда най-добрият баща. А когато тя се роди, ми отговори. Отговори ми с най-сладката усмивка, която може да съществува", пише щастливият татко. Вижте снимките на Флавио и Антонела в нашата галерия.

СНИМКИ: Инстаграм профил на Антонела Вилела

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ