Напишете дума/думи за търсене

Лили Стефанова бременна

Лили очаква своята първа рожба

Семейството на Слави расте 

Пред ново изпитание се изправя Слави Трифонов и екипът му. Беквокалистката Лили Стефанова е бременна и съвсем скоро ще напусне бенда. Красивата изпълнителка вече е с видимо нараснал корем. Лили не крие новата форма на тялото си. Певицата с ангелски глас явно спазва стриктно предписанията за самоизолация и тренира в домашни условия за тонус и настроение. Тя пусна свое клипче как прави упражнения с така безценната в последните седмици тоалетна хартия. На видеото ясно се вижда нарасналия корем на певицата Лили дори няма желание повече да се крие и се появява пред феновете си с късо потниче и спортен клин, с помощта на които потвърждава новината.
Благоеградската дива упорито крие кой е мъжът в живота й. Лили за разлика от повечето си колежки категорично отказва да оповестява публично кой е бъдещият татко.
За Слави и "Ку-ку бенд" това няма да е първо бебе на някоя от беквокалистките им. Невена Цонева, която има вече тригодишен син от барабаниста Венко, наскоро обяви, че е готова за второ. Невена явно ще трябва да поизчака малко, тъй като тепърва на Лили й предстои раждане и известен период на майчинство.

Цветелина Грахич ражда по време на пандемия
Цветелина Грахич ражда по време на пандемия

Цветелина Грахич също е на път съвсем скоро да стане майка. Босненката очаква бебето си в края на този месец и предвид обстоятелствата около пандемията е силно притеснена. Цвети е свела до минимум социалните си контакти и ходи само на задължителните прегледи. Макар да се отдели от Слави, тя твърди, че те винаги ще останат нейно семейство. Грахич е сгодена за Кристиян, но така и не стигат до сватба. Според слуховете именно музикантът от ромски произход става и причина Цветелина да се откаже от кариерата си на беквокалистка при Трофонов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ