Напишете дума/думи за търсене

Нора Караиванова показа сина си в клип (Видео + снимки)

Певицата Нора Караиванова, която стана майка миналата година, се завръща към сцената с нова песен и клип. Парчето "Едно" е още по-специално с това, че синът на изпълнителката- Виктор, прави дебюта си в клипа към него.

Песента е създадена като фестивална - когато преди години се заговори за възобновяване на „Златният Орфей“, певицата решава да направи песен за участие в него. Тогава тя и Бисер Иванов правят само  аудио вариант, а сега вече е с атрактивна визия.

„Видеоклипът е заснет изцяло в родния ми град Горна Оряховица. – разказва певицата- Кадрите са от емблематичната зала на читалище „Напредък“, където аз и други изпълнители направихме своите първи вокални стъпки. Залата е много специална- освен, че събира историята на изключителни таланти, тя е и копие на оригиналната голяма сцена на НТ „Иван Вазов“.

За видео идеята Нора се доверява на режисьора Георги Муков, но докато за вътрешните кадри се намира перфектния вариант, екипът среща трудност при осигуряването на външните моменти.

„Не зная дали ще повярвате, но едно от предизвикателствата по заснемането на „Едно“ беше да открием ретро, соц. автомобил", казва  изпълнителката и допълва, че когато се били отказали от идеята, съвсем случайно нейна приятелка я насочила към автосервиз, в който собственикът поддържа класическо „Жигули“.

"От онези с матрьошките, които се люлеят на задното стъкло и имат оригинален, кожен салон“, обяснява още Караиванова .

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ