Напишете дума/думи за търсене

В червата на всеки има 15 кг отрови, които водят до тежки заболявания и рак на дебелото черво

Colofix е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, спомага за прочистването на дебелото черво от натрупаните шлаки и мазнини по лигавицата и стените.

Детокс на дебелото черво = Детокс на организма

Всекидневно в телата ни попадат различни отпадъчни вещества и токсини, с които организмът ни не може да се пребори сам. Ден след ден тези вредни отпадъци се натрупват, запушват артериите, затрудняват работата на органите ни и започваме да се чувстваме все по-зле, по-уморени, разконцентрирани. Появяват се запек, диария, сенки под очите, наддаваме на тегло, имаме лош дъх и лошо храносмилане, чувстваме се подути, болни и неспособни да се радваме на живота. Детоксикацията на организма е единственият начин да предотвратим този сценарий. Това е начинът да помогнем на черния дроб, бъбреците, лимфната система, кожата и кръвта да заработят на пълни обороти и да се справят с токсините. Редовната детоксикация пречиства цялото тяло премахвайки токсичните вещества, депонираните отпадъци, паразитите и тежките метали от дебелото черво.

Или казано по друг начин, Колофикс помага на тялото по естествен път да се освободи от натрупаните токсични вещества, които оказват негативно влияние върху здравето и качеството на живот.

Предимства от употребата на Колофикс

Прави храносмилателната система по-ефективна – чистото дебело черво позволява лесното преминаване на отпадъците.

Поддържа редовното изхождане и предотвратява запека – това намалява вероятността от определени състояния и раздразнения, като хемороиди и разширени вени.

Увеличава енергията – хората, претърпели детоксикация на дебелото черво, казват, че имат по-добра циркулация на кръвта, по-спокоен сън и повишаване на енергията.

Увеличава усвояването на витамини и хранителни вещества от организма – чистото дебело черво позволява на водата, витамините и хранителните вещества да се абсорбират в кръвния поток, създавайки безпрепятствен път за есенциални хранителни вещества, които да се филтрират в тялото ви.

Намалява риска от рак на дебелото черво – чрез освобождаване на застояли телесни отпадъци, се намалят причините и риска от полипи, кисти и ракови образувания в дебелото черво и стомашно-чревния тракт.

Състав:

Екстракт от Сена - има мощни слабителни свойства. Счита се за най-ефективния билков лаксатив, в пъти по-добър от всички известни природни средства. Билката стимулира чревната перисталтика, възпрепятства абсорбирането на течности от дебелото черво. Подобрява работата на черния дроб, помага при хемороиди и фисури.

Екстракт от Джинджифил - Подходящ е при различни храносмилателни проблеми, неутрализира киселините в стомаха, премахва гаденето и предотвратя повръщане. Джинджифилът има безброй познати лечебни свойство някои, от които е справянето и с болките в корема, подуването и диарията. Има противовъзпалителни свойства.

Екстракт от Алое - подпомага лечението на лигавицата на стомаха, поддържа джобовете и гънките на дебелото черво чисти, като не позволява натрупването на отровни вещества в тях и активира имунните клетки. Билката Алое Вера действа като естествен антибиотик. Екстрактът от Алое Вера стимулира перисталтиката, спомага за редовно изхождане и пречиства дебелото черво от токсини и шлаки. Освен това екстрактът от Алое Вера спомага за стабилизирането на кръвната захар, което го прави подходящ и за диабетици.

Тиквени семки екстракт – Съдържат в концентриран вид безброй много важни за качествената обмяна вещества витамини, микроелементи и ензими. Тиквените семки помагат да се избегне формирането на бъбречни камъни, имат противовъзпалително действие и облекчават артритните болки, изключително ефикасно премахват паразити и глисти. Екстрактът от тиквени семки се предписва и срещу увеличаване на простатата. Способства за нормализация на нивото на захар в кръвта. Тиквените семки извеждат от организма излишния холестерол, подобряват захранването на сърдечния мускул, регулират растежа на клетките, защитават ги от вредни въздействия, възстановяват и подмладяват, снабдяват ни с енергия и забавят стареенето.

Астрагал - Пopaди oгpoмния ycпex нa тoлкoвa мнoгo нayчни изcлeдвaния и пpoyчвaния, нaвcякъдe ce пoявявa нoвa инфopмaция зa acтpaгaл. Haй-oбщo, нaй-гoлямaтa мy cилa e пpeдoтвpaтявaнeтo и зaщитaтa нa клeткитe cpeщy клeтъчнa cмъpт и дpyги вpeдни eлeмeнти, кaтo cвoбoдни paдикaли и oкиcлявaнe.

Екстракт от Бял Трън - Активизира дейността на чернодробните ензими при злоупотреба с алкохол и други токсични вещества. Значително намалява последствията, настъпили в резултат от дълго продължила във времето злоупотреба с алкохол.

Продуктът се използва за ефективното прочистване на полипите в дебелото черво – причини за стомашно-чревните възпаления, дисбактериозата и нарушената чревна флора, фамилната аденоматозна-полипоза, тумори и отслабването на имунната система.

Продуктът Колофикс можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: https://biotica.bg/ или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 39 лв. + безплатна доставка /общо 39 лв./

2 бр. х 36 лв + безплатна доставка /общо 72 лв./

3 бр. х 33 лв. + безплатна доставка / общо 99 лв./