Напишете дума/думи за търсене

Зейнеб се завръща в ефир като майка

Първият работен ден на Зейнеб

8 месеца след като роди дъщеря си Мириам 

Повече от година блондинката не се е качвала на токчета и не е влизала в телевизионно студио 

Отново в ефир, по-бляскава от всякога, се завърна водещата Зейнеб Маджукова! Красавицата, която роди през ноември миналата година, стъпи отново в телевизионното студио на "На кафе" миналата седмица, като увековечи завръщането си с много снимки и видеа с приятелите си.
"Повече от година не бях стъпвала в студиото. Не бях стъпвала и в токчетата си. Липсваха ми и двете!", написа блондинката в социалните мрежи. На кадрите тя е с голям букет цветя, с които беше изпратена от своя любим Стоян Балевски отново на работа. За първата си поява в телевизионен ефир тя заложи на сет с къс топ и пола, подчертаваща стройните й крака.
Любопитното е, че Маджукова не изкара докрай майчинството си, а се появи в ефир едва 8 месеца след като даде живот на първородната си дъщеря Мириам.

На рождения си ден през февруари разкри името на дъщеря си
На рождения си ден през февруари разкри името на дъщеря си

Преди най-важното събитие Зейнеб изчезна от светските радари, за да се наслади докрай на бременността си, и дори спря да споделя снимки в социалните мрежи. Водещата няма нито една снимка като бременна в мрежата, като пази дълго в дълбока тайна важното събитие.
В началото на февруари 35-годишната бургазлийка отпразнува рождения си ден, като тогава за пръв път се показа след раждането, а тортата й бе с името на дъщеря й, което е най-голямото й богатство.
И въпреки че се връща на екран по-малко от година след като стана майка, Зейнеб изглежда повече от възхитително и в неотразима стегната форма. За да се появи на екран, седмици по-рано тя започва силови тренировки, за които сподели в мрежата: "Направих го! След едногодишна пауза "започнах в понеделник". Казвах си го неведнъж, но все намирах причина да го отложа за следващи дни. След дълга пауза и липса на какъвто и да било спорт (изключвам километричните разходки по време на бременността) днес отново съм в играта, но разумно - тренировка на открито, шлем и социална дистанция!", сподели репортерката на Гала.



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ