Напишете дума/думи за търсене

Майка осиновява две деца. Прави ДНК тест и разбира, че са биологични сестри

След борба с безплодие и развод, Кейти Пейдж от Колорадо все още мечтае да бъде майка.

Ето защо през 2016 г. тя задейства процедура по осиновяване на дете. Само година по-късно получава обаждане, в което разбира, че е одобрена да вземе своето момиченце. "В момента, в който я видях в болницата, разбрах, че съм влюбена", разказва Кейти Пейдж пред inspiremore.com. Малко по-късно официално взима у дома малката Грейсън и няма търпение да я отгледа като свое собствено дете.

Не много време след това тя получава второ обаждане за друго момиченце, което се казва Хана и също се нуждае от дом. Въпреки че вече е осиновила едно дете, Кейти решава да отиде и да види малкото момиченце. Изпитва същите чувства, както и при първото си осиновено дете. Усеща, че имат специална връзка и това ще бъде второто й дете. 

Води Хана у дома, но забелязва на родилната й гривничка същото име на майката, което е било и про Грейсън. Тази мисъл не й дава мира и решава да направи ДНК тест на двете деца. В същото време служителя от социалната служба й разказва историята на Хана и се оказва, че тя поразително много си прилича с тази на първото осиновено дете.

ДНК тестът показва, че двете момиченца са сестри и Кейти се убеждава в силата на съдбата и това, че е било предначертано двете деца да растат заедно. Колкото еднакви, толкова и различни - двете момиченца растат и играят заедно. Хана е дива и забавна, а Грейсън е спокойна и релаксирана. Биологичната им майка ражда трето дете, което Кейти отново осиновява. Това се случва през юни тази година. Името му е Люис и днес расте щастливо с двете си биологични сестри.

Кейти Пейдж с третото си осиновено дете - Люис.
Кейти Пейдж с третото си осиновено дете - Люис.
Двете сестрички Хана и Грейс растат щастливо заедно.
Двете сестрички Хана и Грейс растат щастливо заедно.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ