Напишете дума/думи за търсене

8 интересни факти за майката Козирог

Козирог е женска зодия, управлявана от планетата Сатурн. Именно тя е отговорна за самоконтрола на дамите от този знак.

1. Майката Козирог е много добре организирана. Това, което за други би се сторило натоварено всекидневие, тя върши с лекота.

2. Тя е една от най-любящите в зодиака и за нея няма нищо по-важно от това детето да се чувства топло и сигурно в семейството. Това обаче не я прави твърде емоционална и тя много добре умее да запазва самоконтрол в критични ситуации.

3. Изключително отговорна е към ролята си на майка. Тя рядко ще роди дете, без да е убедена, че е напълно готова за това. 

4. Майката Козирог е мъдрата майка. Тя е най-добрият приятел на детето си - независимо дали е момче, или момиче. Със своите добри съвети и широка скроеност тя успява да изгради изключително здрава връзка с малчугана.

5. Както вече споменахме, запазва желязно самообладание в кризисни моменти, свързани с детето. Взима правилни решения и, благодарение на своето привидно спокойствие, създава такова и у детето.

6. Перфектен балансьор е. Рядко ще чуете от тази майка да се оплаква, че няма време за себе си. Някак с магическа пръчица тя успява едновременно да се грижи добре за бебето си, а в същото време да изглежда ослепително. Как го прави, и до днес никой не е успял да разгадае.

7. Тя е свободолюбила по природа и точно това ще толерира в поведението на детето. Уважава личното му пространство и го насърчава да изразява себе си и да се стреми към мечтите си. Последното нещо, което може да се каже за майката Козирог, е че е обсебваща.

8. Домът й е чист, приветлив и подреден. Децата й са научени да спазват определен ред и да прибират играчките си. Това е нещо, което се дължи на добрите й качества на организатор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ