Напишете дума/думи за търсене

Най-топлите зимни якета за мъже и жени

Източник: Pixabay

Хладното време започва полека да си казва думата и ни подсеща, че настъпва моментът да заложим на по-топли якета, които предпазват от студа, дъжда и снега. Ако се оглеждаш за яке, което да бъде същевременно стилно, но и топло, тук сме, за да помогнем при избора.

Открои се с ярко яке!

Този сезон към топ трендовете се понасят категорично пухените якета в ярки тонове: в червено, оранжево, жълто, синьо, розово и дори металически отблясъци. Качеството на материята, прецизната кройка и малките детайли формират основните критерии, които оказват влияние върху крайния ни избор за покупка на връхна дреха за зимата. Извън тази рамка имаме само един съвет: носи якето си с цялата увереност на света и остави цветовете да озаряват студените месеци на хоризонта.

Ватираното късо яке е отлична основа за безброй визии и възможни комбинации. Доста универсална както през деня, така и вечер, остава и класическата пухенка, с или без качулка. За по-ефектна визия си запазваме комбинацията от бляскава пола в микро плисе с дизайнерски спортен суитшърт и боти на стабилен ток при дамите. С тази визия само напомняме, че съчетанието от пухено яке и тесни дънки далеч не е единствената ни опция през зимата.

Ако искаш, хвърли едно око и на последните колекции с модели мъжки якета, които ти помагат да изградиш страхотна визия, без да похарчиш цяло състояние за това.

Ватираните якета пасват на всеки повод и случай, независимо колко ниски са температурите. Те са достатъчно плътни, за да ти пазят топло, но без да е прекалено. Какво повече ни трябва от задължителната за зимата връхна дреха?

Носи ватираните якета върху комфортна риза, заложи на акцент с колие или друго бижу за умерена визия, която съчетава спортното и елегантното. Или ги съчетай с рокля във флорален принт и ботуш до коляното. Допада ни и тотално лежерният аутфит от ватирано яке, сив суишърт с качулка и спортен панталон в същата гама.

Стилът на дамите

Независимо дали отиваш на ваканция в планината или се намираш в сърцето на града, аутфит, който позволява напластяване, е винаги предпочитан, комфортен и разумен. Комбинирай чифт прави или разкроени дънки с риза и контрастен пуловер върху нея, плюс хубави боти. Вземи със себе си топло дамско яке, което ще те предпази от неочакван дъжд и променливо време.

Кой стил яке избираш?