Напишете дума/думи за търсене

Роуз Лесли и Кит Харингтън от "Игра на тронове" очакват първото си дете

Роуз Лесли със заоблено коремче Снимка: Инстаграм

Бившите звезди от сериала "Игра на тронове" Роуз Лесли и Кит Харингтън ще станат родители за първи път, съобщи Контактмюзик.

Роуз показа заобленото си коремче във фотосесия за британското сп."Мейк".

В статията за списанието актрисата на коментира бременността си, но модният директор на изданието Урсула Лейк написа в инстаграм: "Чудесно е, че работихме с красивата Роуз Лесли за водещата статия и корицата на списанието. Много специален изцяло дамски екип засне Роуз в този чудесен момент, в който тя се готви за пръв път за майчинство".

Роуз Лесли и Кит Харингтън, и двамата на 33 години, все още не са коментирали публично щастливата вест, съобщи БТА.

Актрисата обаче сподели, че е благодарна, че заради карантината е успяла да се откъсне от работата. "С Кит бяхме в провинцията и смятахме, че това ще продължи само три седмици", казва тя. Актрисата признава, че неспособността й да намали темпото й показала в този период какво се случва, ако има късмет да отиде на почивка. Нужни са ми десет дни, за да изляза от бързото ми темпо на живот и чак тогава започвам да се отпускам, казва тя.

Кит Харингтън и Роуз Лесли играеха влюбените Джон Сноу и Игрит в сериала "Игра на тронове". След продължила пет години връзка двойката оповести годежа си през септември 2017 г., а през лятото на следващата година се ожениха. През април миналата година Харингтън сподели в интервю, че копнее да стане баща. Месец по-късно той постъпи в рехабилитационен център в САЩ, за да се лекува от стрес, изтощение и злоупотреба с алкохол.

"Чувствам се изключително благодарна. Със съпруга ми прекарахме карантината в провинцията. Беше същинска благословия да чуваме песента на птиците, да виждаме зеленина. По време на карантината започнахме да се грижим за кученце. Опитваме се да не говорим за важни неща на вечеря, само за това какво ще ядем следващите дни. Това е необикновено време за всички, наистина забавихме темпото", каза Лесли за сп."Стайлист".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ