Напишете дума/думи за търсене

Бебевалеж в театъра

Радина и Деян Донков ще имат втори общи и трети за таткото син

Луиза Григорова и Весела Бабинова са на финалната права

 

В театъра отново ще има сълзи! Този път обаче бебешки.
Рояк актриси са на път да станат майки през идните няколко месеца. На финалната права са приятелките и колежки Луиза Григорова-Макариев и Весела Бабинова. Бабинова, която е кума на Луиза, едва ли е предполагала, че с най-добрата си приятелка ще забременеят почти по едно и също време.

Луиза и Весела - заедно на сцената, заедно и в родилното
Луиза и Весела - заедно на сцената, заедно и в родилното

И двете звезди на "Малък градски театър зад канала" се очаква да гушнат първородните си рожби до дни. И на двете сродните им души се занимават с кино и театър. Бабинова е на път да дари актьора Владимир Зомбори с бебе. За съпруга на Луиза Мартин Макариев това е второ дете и той играе роля на сериозна опора за съпругата си в този така важен момент. Луиза кара изключително тежка бременност. Лекари й забраняват да пътуват и й препоръчват да си почива и да не се натоварва по никакъв повод. Това стана и причина звездата от "Диви и щастливи" да се закотви това лято в София.
Радина Думанян, с която Луиза си партнира в първите сезони на "Откраднат живот", също се включва в шеговитата надпревара коя актриса ще роди първа. За разлика от дружките си, Думанян дълго кри бременността си. Причината за това е, че здравословното й състояние й позволяваше да играе до последно на сцената на "Театър 199".

Думанян кри дълго бременността си
Думанян кри дълго бременността си

Една от най-обсъжданите театрални двойки Деян Донков и Радина Кърджилова обявиха преди дни, че ще стават родители за втори път. Е, за Динката ще бъде трети. Звездата на Народния се оказа майстор в правенето на момчета и очаква своя трети наследник в края на зимата. Донков е горд баща на 14-годишен син от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова, който е кръстен на него. Динката и Радина са заедно от десет години и вече имат син, 4-годишният Христо е кръстен на бащата на актрисата. Макар често да отнасят критики заради дългата коса на малкия си син, Деян и Радина категорично отказват да го подстригват. Може би раждането на братчето му ще стане и повод семейството да подкъси косата на бъдещия батко.
Звездата от култовия сериал "Съни бийч" Евелин Костова също е на път да стане майка. Макар да успяхме да гледаме едва три епизода от комедийната сага, Ева успя да се превърне в любимка на зрителите. Въпреки това тя отнесе много критики, като разкри, че е бременна, в началото на пролетта. Причината за това е, че баща на детето й е неин далечен братовчед. Михаил Петров също е актьор и е с девет години по-голям от половинката си. Двамата разбират, че са далечни роднини, чак след като се влюбват. Евелин, която вече е в напреднала бременност, показва в мрежата как старателно рисува стените в детската стая на бъдещото пеленаче.

Евелин Костова очаква скоро бебето си
Евелин Костова очаква скоро бебето си

Новината, че очаква бебе, Веси Бонева сподели по интересен начин. Тя разкри, че ще става майка, в клипа към последната си песен "Остани". Бъдещият татко е Явор Велчев-Яви, който е и автор на музиката на песента и с когото певицата има сериозна връзка от две години.

Веси Бонева изрисува цялото си тяло малко преди да роди
Веси Бонева изрисува цялото си тяло малко преди да роди

Още по-интересен е и фактът, че Веси ще роди, а малко след това на бял свят ще се появи и племенникът й. Певицата изпреварва сестра си само с няколко месеца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ