Напишете дума/думи за търсене

Бременна в 9-ия месец пробяга една миля за под 6 минути (Видео)

Лекоатлетката Макена Майлър успя да пробяга разстоянието от една миля за време под 6 минути в деветия месец от бременността си КАДЪР: Youtube

Лекоатлетката Макена Майлър успя да пробяга разстоянието от една миля /1,6 километра/ за време под 6 минути в деветия месец от бременността си, съобщава агенция ЮПИ.

Докато износвала плода, лекарите й разрешили да прави леки кросове няколко пъти седмично. Съпругът на Макена, Майк, й отправил предизвикателство и се обзаложил на сто долара, че тя няма да пробяга 1 миля под 8 минути, предаде БТА.

Смелата дама поела хвърлената ръкавица и само една седмица преди термина, преодоляла милята за 5 минути и 25 секунди. Нормалното време за пробягването на това разстояние от жена е 10 минути и 40 секунди.

"Исках да докажа, че бременността не е някакво инвалидизиращо бреме или болестно състояние, а е едно прекрасно нещо. И че ние, бъдещите майки, можем да постигнем невероятни неща!", коментира Майлър. Нейният съпруг пусна в Тик Ток запис на бягането, което й спечели хиляди последователи.

Видео: Youtube/Buzzing Trends Official
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ