Напишете дума/думи за търсене

Бабини хитрини за познаване на пола на бебето

В днешно време чрез изследването лесно може да се определи пола на бъдещото ви дете, но в миналото са се прилагали куп бабини хитрини.

Според тях, ще имате момиченце, ако носите плода високо, а коремът има форма на диня, имате сутрешно гадене още от началото на бременността, яде ви се повече сладко и плодове, появява ви се акне по лицето, косата ви изтънява, не ви е вкусна коричката на хляба, прекалено нервна сте и често сменяте настроенията си, гърдите ви са наедрели особено много.

А момче ще имате, ако носите плода ниско, а коремът ви е топчест, не сте имали сутрешно гадене през първия триместър, яде ви се солено, кисело и месо, разхубавили сте се по време на бременността, често имате главоболие, качите прекалено много килограми, кожата ви е станала много суха и с влошено състояние.

Ако пък завържете брачната си халка на връзка и я разклатите над коремчето си и тя описва кръгови движения, то ще имате момче, ако пък се движи напред-назад, ще имате момиче.

Имат ли общо килограмите? Оказва се, че и те имат решаващо значение за пола на бебето, твърди италиански изследовател. Жените под 54 кг. обикновено раждали момичета.

Околната среда също си казва думата при, така да се каже, формирането на пола на бебето. При суша, бедствия, глад, стресови ситуации и прочие обикновено жените раждат момичета. И да не забравяме сезоните... есента се раждат повече момчета, а пролетта (между март и май) – повече момичета.

Що се отнася до възрастта, ако към годините си прибавите поредния номер на месеца, в който сте заченали, и се получи нечетен номер, то ще имате момиче, ако е четен – момче.

Ако се върнем назад във времето и попитаме инките пък, те ще ни кажат още един интересен начин за установяване пола на бебето. Към числото 49 се прибавя поредния номер на месеца на зачеването и се изважда възрастта на жената (към момента на зачеване). Ако са минали повече от 183 дена от рождения й ден, се смята по-голямата цифра (тоест вие сте на 27 към момента на зачеване, но са минали 183 дена от рождения ви ден, така че закръгляте на 28 години). От полученото число изваждате 1, 2, 3 и т.н. докато не се получи положително (по-голямо от 0) число. Нечетните числа предвещават, че ще имате момче, а четните – момиче.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ