Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата – 29 октомври – 1 ноември

Снимка: Пиксабей

В четвъртък

Цирк в The Mall

29 октомври, 19:00-20:45 ч., The Mall

Циркови спектакли, забавления в детския кът от надуваем замък, въртележки и батут. Това са само част от изненадите, които The Mall е подготвил на най-малките си приятели и посетители по повод 10-годишния си рожден ден. Не носете подаръци, само усмивки и добро настроение. Празникът е подсигурен от цирк „Иванов“, който ще отведе посетителите в приказния свят на чудесата, усмивките и емоциите. Всеки ден ще е магичен, защото ще има спектакли, представления, акробати и музикални концерти.

Събитието е безплатно!

В петък

„Любовта към трите портокала“ – театрален спектакъл

30 октомври, 11,00 ч, „АРТ сцена“ на „Шипка“

Актьорите от "Арт театър" канят своите зрители на забавната комедия дел арте от италианския драматург Карло Гоци. Те играят по няколко роли, преобличат се светкавично, сменят костюми, маски и декори за миг, а постановката е попита с много въображение, радост и чувство за хумор.

Събитието е подходящо за деца над 4 г.

В събота и неделя

„Миш-Маш фест“ – The Halloween Edition

31 октомври – 1 ноември, Ларгото

По повод Вси Светии организаторите на „Миш-Маш фест“ подготвят истински празник, в който участниците ще се маскират, ще правят бели и ще се забавляват. Ще има и много тематични предложения, специално разработени за Хелоуин.

Събитието е безплатно и подходящо за всички възрасти и ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

В неделя

Подаряване на дръвчета

1 ноември, 11,00 ч, Сердика Център, паркинг ниво +3

Една китайска поговорка гласи, че в живота си човек трябва да създаде дом, да отгледа дете и да посади дърво. Последното може да го научим от малки, а всеки родители може да научи детето си на това. Гората.бг са насреща и ще помогнат за това. Тази есен те празнуват 1 милион засадени дървета и по този повод в Деня на будителите подаряват още 10 000 дръвчета на всички желаещи. Ябълки, череши, дюли, орехи, явори, борове, дъбове, липи и др. са само част от фиданките, които всеки може да вземе в дома си и да засади на избрано от него място. Повечето фиданки са 50-90 см., оптимални за прихващане и лесни за засаждане, плодните дървета не са облагородени (подложни са). Но дори и да не знаете как да се справите с тях, ще получите инструкции за съхранение, засаждане и грижа. Най-големите мераклии ще може да получат по повече от едно дръвче. При желание и възможност може да носите найлонови здрави торби или чували, в които да пренесете дръвчетата. За децата ще има и хубави изненади.

Събитието е безплатно! 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ