Напишете дума/думи за търсене

Джорджина иска още деца от Роналдо

Джорджина се грижи за четирите деца на Кристиано

Джорджина Родригес иска още деца от Кристиано Роналдо. Тя даде специално интервю за "Ола", в което призна своите планове.

"Моето желание да бъда майка е по-силно от всякога", сподели красавицата.

В момента половинката на португалеца има тежката задача да се грижи за четири деца. Само 2-годишната дъщеричка Алана е родена от Джорджина. Близнаците Ева и Матео са от сурогатна майка, както и най-голямото хлапе Кристиано-младши.

Двойката е по-влюбена от всякога
Двойката е по-влюбена от всякога

Родригес получава огромна помощ от домашни прислужници, но е приела всички наследници на нападателя за свои.

Джорджина сподели, че петото дете ще бъде грижливо планирано. Тя обясни как с Кристиано пресмятат всичко до най-малкия детайл.

"Не обичаме да променяме нашите навици - добави една от най-популярните футболни половинки. - Организацията е ключът към успеха."

Родригес се задържа рекордно дълго време до известния плейбой
Родригес се задържа рекордно дълго време до известния плейбой

Желанието за още деца от Кристиано вероятно е нараснало с официалния годеж. Роналдо предложи през лятото на таен купон. Добрата новина беше разкрита, след като бдителни журналисти фиксираха скъпия годежен пръстен на ръката на брюнетката. Халката е оценена на 615 000 паунда.

Феновете на Кристиано Роналдо веднага започнаха да спекулират с датата на сватбата. Очаква се тя да се осъществи през лятото след края на сезона.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ