Напишете дума/думи за търсене

Мис България 2003 Райна Налджиева: Преборих COVID-19 бременна в 9-ия месец

Райна е много бременна / Снимки: Инстаграм

Слава Богу, преминахме успешно през тази гад, казва хубавицата 

Да пребориш коронавируса, докато си бременна. И то в деветия месец.

Геройството е на Мис България 2003 Райна Налджиева, която, вместо да се наслаждава на последните мигове на бременността си, трепери над себе си и бъдещото си дете. За щастие, битката е спечелена от красавицата и болестта вече е зад гърба й, въпреки че още с тревога си спомня за тежките симптоми.

"Да изкараш COVID-19 в 9-и месец си е истинско предизвикателство! Слава Богу, преминахме успешно през тази гад!", обяснява ситуацията Райна.

Чака дете от музиканта Георги Янев
Чака дете от музиканта Георги Янев

Една от най-красивите българки трябва да роди буквално до дни и в момента е в трепетно очакване и подготовка за щастливото събитие. Още в началото на пандемията здравни експерти обясниха, че коронавирусът не влияе негативно върху плода при бременните жени, така че няма място за притеснение. И въпреки това едва ли деветият месец е най-доброто време за заразяване, разсъждава Налджиева.

За бременността на миската се разбира през лятото. Най-красивата жена за 2003 година очаква първата си рожба от съпруга си Георги Янев, с когото дълго време криеха, че имат връзка. Щастливата новина съобщи самата Налджиева в социалната мрежа. Тя публикува колаж от две снимки с надпис "преди и сега". Коремът на миската вече е огромен. Красавицата не иска да разкрие пола на бебето от суеверие. Китаристът и основател на група "Каффе" и брюнетката се ожениха преди 2 години, като Владимир Ампов и съпругата му бяха кумове.

Налджиева се омъжи преди 2 години
Налджиева се омъжи преди 2 години

Орлин Павлов, Любомир Ковачев, Вяра Атова и Константина Живова са само част от знаменитостите, които се присъединиха към купона. Графа пя специално за младоженците, а Райна блестеше в красива бяла рокля.

Преди повече от десетилетие Райна нашумя с връзката си с певеца Румънеца. Въпреки страстните им отношения двамата се разделиха.

"С Румънеца не сме заедно. Той е минало. Така се случиха нещата. Нямаме връзка. Оставаме си обаче приятели. Не сме се и карали. Продължаваме да сме близки, чуваме се по телефона, но нищо повече. Просто така решихме. Не сме един за друг. Тази тема ми омръзна", разгневи се преди време миската, която очевидно не иска да я свързват с минали отношения.

След като през 2003 г. Райна се сдоби с приза за най-красива българка, тя направи успешна модна кариера, но по-късно се отказа, за да се отдаде на една от големите си страсти - народните танци. А сега спокойно ще се отдаде на майчинството.

Наскоро моделката засне фотосесия в напреднала бременност и въпреки неудобството от големия корем са се получили отлични кадри, категорични са последователи на красавицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ