Напишете дума/думи за търсене

Ексклузивно посещение на д-р Валянова в Пловдив

На 12 ноември 2020 д-р Елеонора Валянова, естетичен дерматолог от столичната Хил клиник, ще посети Пловдив

Тя ще проведе естетични консултации и процедури с лифтинг и мезоконци в Медицински център Medistate, който е познат като специализирано здравно заведение за трансплантация на коса и терапия за кожа и коса със стволови клетки по метода на микроприсадките.

Д-р Валянова е сертифициран международен тренер в тредлифтинга (неоперативни корекции с резорбируеми конци) на световноизвестната марка Aptos.

Лифтингът с конци е изключителен метод в естетичната медицина за стягане и повдигане на отпуснатата кожа чрез въвеждане на стерилни резорбируеми нишки. Процедурата е комфортна, приема се добре от кожата и не предизвиква нежелани странични реакции. Поставени по определен начин в кожата, конците индуцират образуването на млад колаген по хода си, което води в крайна сметка до поддържане на добър контур на лицето и коригиране на бръчките. Лифтинг ефектът се вижда моментално след процедурата, но пълната абсорбция на конците настъпва след до две години, като през цялото това време третираната зона се подобрява и подмладява. Конците са стерилни, биосъвместими, резорбируеми и успешно се съчетават с други естетични процедури: мезотерапия, пилинг, хиалуронови филъри, ботокс, плазмолифтинг.

Освен подмладяване на лицето и очертаване на лицевия овал, една от най-желаните процедури при д-р Валянова е неоперативната корекция на нос. Чрез конци може да се повдигне връхчето на носа, да се изправи неговия гръб, да се компенсира асиметрия или изкривяване. Красотата на процедурата е в това, че се извършва буквално за минути само с едно убождане на върха на носа с куха игла. След корекцията няма никакви следи, нито обичайните за класическата корекция на нос отоци или синини. Буквално след поставянето на конци в носа, пациентът може да се върне към обичайното си ежедневие и никой да не разбере, че се е подложил на процедура. Трайността на тази терапия продължава около 2 години и след това лесно може да се освежи.

Запазете предварително час на тел. 032/627839 или на рецепцията на клиника Medistate на адрес бул. „6ти септември“, 60