Напишете дума/думи за търсене

Откакто съм майка, Коледа е още по-красива

Мило бебе, обичам още повече Коледа, откакто те има. Тя я по-топла и съкровена от всякога.

Държа те в ръцете си, за да можеш да гледаш с интерес светлините и играчките по елхата у дома. Протягаш мъничките си ръце към всяка от тях, за да ги сграбчиш. Преди да стана майка бих се притеснила, че някой ще развали елхата. Но, откакто имам теб, тези малки моменти ми носят единствено щастие. По-важна е твоята усмивка.

Знам, че все още си твърде мъничко, за да разбираш значението на всичко това. Очите ти реагират на блясъците от Коледното дърво, а ти изпитваш истинско вълнение от това. Сърчицето ти е толкова чисто и по детски наивно. Учиш ме на наистина важните неща в живота. Учиш ме да се радвам на уж обичайните неща.

Трябва да знаеш, че това е най-радостната Коледа за твоите мама и татко. Щом имаме теб, вече имаме всичко у дома, нали така? Ти си нашата малка коледна звездичка, блясъкът на всеки наш ден и съвършеното начало на един по-осъзнат живот.

Казват, че в този най-вълшебен ден на Земята слизат хиляди ангели, които сбъдват най-съкровените желания. Но истината е, че ти си нашият ангел, нашето чудо и смисъл.

Това е нашата вълшебна Коледа заедно, мило бебе. Тя е само една от още много празници, които ще прекараме с теб - символът на любовта ни с твоя татко.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ