Напишете дума/думи за търсене

Бременната Ева Веселинова: Няма да се женя, ще го мисля след раждането!

В красавицата вече бият три сърца

Таткото не е милионер, не е и известна личност

"Няма да се женя сега, след раждането ще го мисля!" Така симпатичната ководеща на "На кафе" Ева Веселинова обясни статута си след новината, че чака близнаци съвсем скоро.

36-годишната красавица е бременна от мъж, който, както самата споделя: "Не е известен, не е мутра и не е милионер". Двамата са заедно от две години.

"Щастлива съм! Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен е коремът ми. Време е да споделя тази прекрасна новина. Вълнувам се много, защото в мен бият три сърца", написа в нета Веселинова и веднага предизвика хаос от предположения.

И Гала й честити радостната вест
И Гала й честити радостната вест

От началото на септември, когато предаването "На кафе" започна есенния си сезон, стана ясно, че Веселинова сама се е отказала от по-нататъшно участие в предаването. Веднага тръгнаха всякакви слухове, а най-спряганият бе, че тя ще участва в шоуто "Маскираният певец". През цялото време Ева мълчеше. Моментът, когато сподели, че има мъж до себе си, бе на 17 септември - Денят на Вяра, Надежда и Любов.

Апетитът вече гони блондинката
Апетитът вече гони блондинката

Блондинката наруши мълчанието си, като се пусна в нета с бяла рокля и обяснение към тайнствен млад мъж, с когото се чувства щастлива.

"Любовта обича тишината, какво ли не се изписа по мой адрес, но аз пазих човека до мен и не си позволих да говоря въобще. Ето, сега споделям, че съм много щастлива в тази връзка", сподели красавицата.

Според близките й бебетата са естествени близнаци, не ин витро, а таткото е на седмото небе от щастие. Желаем им здраве и щастие!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ