Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 19-20 декември

Ето с какво могат да се забавляват децата този уикенд.

19 декември, 11-12 ч, Театър "Възраждане"

"Ян Бибиян и дяволчето Фют"

Театър "Възраждане" кани най-малките на веселото представление "Ян Бибиян и дяволчето Фют". "Във всеки един от нас се крие еднo малко дяволче, което много често иска да излезе. Само от нас зависи дали ще му позволим това", е едно от посланията към зрителите. Те ще преживеят всички приключения на главния герой, но и ще бъдат подготвени за уроците от истинския живот.

Билети се купуват онлайн или на касата на театъра.

19 декември, 17-17,40 ч, Дом на културата "Красно село"

"Зимен сън"

Представлението ще представя куклени етюди и музика. Спектакълът цели и да забавлява, и да образова, възпита и формира вкуса на децата към красивото и доброто. Зрителите ще станат свидетели на игри, празници и чудеса на зимата. Ще се излъчва онлайн.

20 декември, 11-12 ч, Софийска филхармония

"Лешникотрошачката"

Малко преди Коледа Софийската филхармония кани децата на приказния сюжет на "Лешникотрошачката". Мисията на "Фортисимо Фамилия" е да въведе децата в света на класическата музика, да ги запознае с инструментите и да превърне всичко това в емоционално и незабравимо преживяване. Коледната история на Чайковски ще бъде представена от Софийската филхармония и диригента Максим Ешкенази. Събитието ще бъде онлайн във фейсбук страницата на Софийската филхармония.

Билети може да закупите онлайн.

20 декември, 16 ч, Софийска опера

Опера за деца "Вълшебната флейта"

Това е адаптираната версия за деца на спектакъла "Вълшебната флейта" от Моцарт. Сюжетът е пресъздаден с много хумор и настроение, а действието е динамично. Основните теми са сблъсъкът между доброто и злото, приятелството.

Събитието е подходящо за деца над 5 години.

Билети може да закупите на касата на операта или онлайн.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ