Напишете дума/думи за търсене

Банкова сметка подарява Гани на бебето

Гани и Илиян ще прекарат празниците в тесен семеен кръг

Банкова сметка ще отвори Джулиана Гани на бебето си. Това ще бъде подаръкът за малкия Давид, който ще навърши една навръх Нова година.

"Той си има всичко - играчки, дрехи. Затова с баща му Илиян смятаме да му открием банкова сметка. И бабите и дядовците ще могат да му вкарват пари там. Така ще се опитаме да му подсигурим бъдещето отрано", обясни младата майка.

Гани планира да направи пищно парти за първия голям празник на малкия й мъж. Заради затворените заведения семейството ще посрещне гости в тесен семеен кръг.

"Поръчала съм уникална торта. Давид ще бъде облечен в смокинг. Сакото му е от Монако, на много известен дизайнер", похвали се блондинката.

Давид още не иска да ходи. Бебето прави по няколко крачки, но след тях веднага сядал.

"Лигави се - категорични са родителите на звездното бебе. - Явно не му се ходи още. Иначе говори. Казва "мама", "тата", разкриват Гани и половинката й Илиян.

Мъжът до Джулиана има съмнения, че е изкарал коронавируса. Преди няколко седмици той започва да кашля, губи и обонянието си.

"Не съм се тествал, но май преминах през вируса. Имах характерните симптоми. Странно е, че вкъщи никой друг не се е разболял", споделя Илиян.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ