Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата на 16-17 януари

Ето къде може да заведем децата този уикенд

16 януари, 11-11,50 ч, Театър "Възраждане"
Куклен театър "Въздушната принцеса"
Театър "Възраждане" кани малките зрители на кукленото представление "Въздушната принцеса". Историята ще завладее децата. Заради прокобата на зла вещица кралската дъщеря е обречена постоянно да лети, вместо да стъпва по земята. Освен лекокрила, тя е и леконравна – не умее да усеща състрадание към чуждото нещастие и не може да изпитва чувства. Единственото място, в което принцесата е различна и “здраво стъпила на земята”, е езерото, в което обича да плува.
Билети се купуват на касата на театъра, както и онлайн на страницата.


16 януари, 16-17 ч, Софийска опера и балет
"Червената шапчица"
Една от най-обичаните детски приказки се появява на сцената на Софийската опера като музикално представление. Червената шапчица, която не се вслушва в съветите на майка си, се оплита в една история с Вълка и дори вкарва и баба си в нея. В тази музикална приказка, момиченцето има приятели обаче – Лисицата, Майка Зайка и малките зайчета.
Билети се закупуват онлайн на страницата на операта.


17 януари, 11-12 ч, Столичен куклен театър, Салон "Я. Сакъзов" 19
"За граховото зърно и една принцеса"
Малките зрители могат да се насладят на обичаната и известна приказка за граховото зърно и принцесата, изиграна в куклено представление. Този спектакъл е изпълнен с много съвети, много принцеси, много въпроси, един принц, едно грахово зърно и една истинска любов.
Билети могат да се купят онлайн на страницата на театъра.

17 януари, 17 ч, Държавен музикален и балетен център: Музикален театър
Мюзикъл "Аладин"
Една от най-древните ориенталски приказки оживява на сцената на Музикалния театър. „Аладин“ е мюзикъл, който по модерен начин интерпретира класическата приказка и носи в себе си много силно послание, доказващо, че всеки може да открие своята същност. Той учи малки и големи да не разчитат на чудесата, а да вярват в себе си и в силата на духа, който се крие в самите нас. „Аладин“ е първото по рода си музикално театрално представление, създадено изцяло с българска авторска музика, български текст, актьори, сценография и музиканти. Чрез уникалната смесица от различни стилове, известни музиканти и интригуващи актьори, „Аладин“ успява да се докосне до малки и големи.
Билети се закупуват онлайн на страницата на театъра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ