Напишете дума/думи за търсене

Първият чернокож фотограф с корица на "Вог" заснел бременната с второ Меган дистанционно от Лондон

Снимката, с която херцозите на Съсекс съобщиха за радостното събитие.

Принц Хари и съпругата му съобщиха, че Арчи ще става батко в Деня на влюбените - също като принцеса Даяна преди 37 г.

Меган Маркъл и принц Хари съобщиха, че очакват второ бебе, в Деня на влюбените - 14 февруари. “Потвърждаваме, че Арчи ще става батко. Херцогинята и херцогът на Съсекс са изпълнени с радост в очакване на второто си дете”, заяви говорител на двойката, която живее в Калифорния след доброволното напускане на британския кралски двор.

Синът им Арчи ще навърши 2 г. през май, припомня в. “Дейли мейл”. Датата на вестта, че Меган е бременна, не е избрана случайно - това става точно 37 години след като на 14 февруари 1984 г. принцеса Даяна съобщава на света, че е бременна с Хари.

Съобщението за щастливото събитие бе придружено от черно-бяла снимка на херцогинята и херцога на Съсекс, на която Меган лежи по гръб на тревата под “дървото на живота” в градината на имението им в Монтесито, като е поставила едната ръка на закръгления си корем, а главата ѝ е положена върху крака на седналия Хари, който гали косата ѝ и се усмихва.

Принцът е бос и

носи на ръката

си “гривната

на Даяна”

- верижка, която не сваля от 1997 г. след смъртта на майка си.

На кадъра херцогинята на Съсекс е облечена в рокля на Каролина Херера, шита специално за нея за първата ѝ бременност с Арчи, отбелязват модни издания. Почитатели на двойката откриха и прилики със сцена от романтичната комедия “Нотинг Хил” с Хю Грант и Джулия Робъртс.

Само преди дни, на 9 февруари, братовчедката на принц Хари - принцеса Южени, роди момченце. Дъщерята на принц Андрю получила поздравления от роднините от Америка, които обаче с нищо не издали, че и те чакат дете.

Полът на бебето, както и терминът на Меган засега не се разкриват.

Детето ще е 10-ото или 11-ото правнуче на кралица Елизабет II и принц Филип в зависимост от това дали ще се роди преди, или след бебето на Зара Тиндъл, дъщерята на принцеса Ана, която чака третото си дете.

“Нейно Величество, херцогът на Единбург, принцът на Уелс и цялото семейство са очаровани от новината и им желаят всичко най-добро”, заяви говорител на Бъкингамския дворец.

Кралското семейство е било уведомено предварително, но не и служителите в двора, посочва “Дейли мейл”.

Във видео, на което се появява няколко дни преди новината, Меган също успяла умело да скрие бременността си, като се погрижила камерата да я снима само от кръста нагоре.

Роденият в Нигерия фотограф Хариман, направил снимката на младото семейство, написа в туитър: “Мег, аз бях на сватбата ви и

видях как

започна тази

любовна история

и, приятелко, за мен е чест да уловя как тя порасна”.

55-годишният Хариман е известен със снимките си на знаменитости и активисти. Част от тях бяха посветени на движението “Животът на чернокожите има значение” миналото лято. Той е и първият чернокож фотограф, снимал корица за британския “Вог” в 104-годишната история на изданието.

Не е известно кога е правена снимката, но фотографът твърди, че е снимал от дистанция от Лондон чрез айпад.

“Да бъда помолен да споделя тази

огромна радост

след ужасната

сърцераздирателна

загуба,

бе свидетелство за истинско приятелство”, каза той пред сп. “Вог”.

Загубата, за която говори, бе споделена от самата Меган през ноември миналата година в статия в “Ню Йорк таймс”. Тогава херцогинята призна, че е направила спонтанен аборт и двамата с Хари са били смазани от мъка. Бившата актриса заяви, че се е решила на толкова интимно признание, за да окуражи други като нея да споделят, а не да крият болката дълбоко в себе си, сякаш е нещо срамно.

Докато Арчи се роди във Великобритания, все още херцозите на Съсекс не са обявили къде смятат да се роди второто им бебе. Детайлите около новата бременност ще са доста труднодостъпни, след като двойката се отказа от постове в социалните мрежи заради факта, че са станали обект на недоброжелатели. В САЩ

Меган ще има

възможност

да роди в

петзвездна

болнична стая за

$ 4000 на ден,

където храната се поднася от келнери, а по желание плацентата може да бъде превърната в ядливи хапчета.

Откакто се отказаха от кралските си титли и привилегии и се преместиха в Калифорния, двамата подписаха няколко много изгодни договора, припомнят британските издания. Твърди се, че единият от тях - с “Нетфликс”, е за 150 млн. долара. Още един за подкаст със “Спотифай” също е за милиони.

Меган освен това инвестира в своя марка веганско кафе в края на миналата година. През декември Опра Уинфри го рекламира пред 19-те си милиона последователи в инстаграм.

 

Бебето ще е осмо по линия

на наследяване на трона

Новото бебе Съсекс ще е осмо по линията на наследяване на трона, обяснява в. “Дейли мейл”. Седемте места преди него остават непроменени - принц Чарлз, принц Уилям, децата му принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи, следвани от принц Хари и сина му Арчи.

Хари запазва мястото си в йерархията, независимо че се е отказал от живот в кралския двор. Когато се роди бебето на Меган, херцогът на Йорк, който бе втори след Чарлз претендент за трона през 1960 г., ще отстъпи на 9-о място. Принц Андрю прекрати кралските си задължения след разкритията за приятелството му с педофила Джефри Епстийн.

Бебето няма да е кралско височество, нито принц или принцеса според правила, установени още преди 100 години от крал Джордж V. Като първи син Арчи би могъл да стане граф Дъмбъртън, но това едва ли ще се случи, след като родителите му се отказаха от кралските титли.

Меган, Хари и синът им Арчи
Меган, Хари и синът им Арчи

Както Арчи, така и бебето ще могат да получат титлите принц или принцеса, когато принц Уилям се възкачи на трона, но Хари и Меган се смята, че няма да поискат подобна промяна. Новото попълнение в семейството няма да се нуждае от разрешение на монарха, когато реши да сключи брак. Това задължение засяга само първите 6-има наследници на трона.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ