Напишете дума/думи за търсене

Гал Гадот очаква трето дете

Гал Гадот СНИМКА: РОЙТЕРС

Израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята Жената чудо в едноименната продукция и продължението й, отново ще става майка, съобщи ЮПИ.

Тридесет и пет годишната Гадот лично е оповестила, че със съпруга й Ярон Варсано очакват трето дете. Актрисата е публикувала в Инстаграм своя снимка, на която мъжът й и двете им дъщери - 9-годишната Алма и 3-годишната Мая, са положили ръце върху заобленото й коремче.

Актьорът Джейсън Момоа, който си партнира с Гал Гадот в "Лигата на справедливостта", е сред поздравилите бъдещата майка в коментарите към публикацията, предаде БТА. 

Гадот потвърди бременността си, след като фенове допуснаха, че тя отново ще става майка, съдейки по избора й на тоалет за наградите "Златен глобус", на които актрисата беше една от връчващите отличия на победителите.

Гал Гадот се превъплъщава в образа на Даяна Принс/Жената чудо в разширената вселена на Ди Си Комикс. През декември миналата година от "Уорнър брадърс" съобщиха, че се подготвя трети филм за приключенията на супергероинята.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ