Напишете дума/думи за търсене

Джиджи Халид на модния подиум 6 месеца след раждането (галерия)

Джиджи Хадид

Италианската модна къща "Версаче" заложи на графични принтове за есенната си линия, представяйки колекцията си няколко дни след края на Седмицата на модата в Милано, предаде Ройтерс.

Виртуалното шоу откри и закри манекенката Джиджи Хадид, която се завърна на подиума шест месеца след раждането на дъщеря си. В ревюто участваше и по-малката й сестра Бела Хадид.

В колекцията си дизайнерката Донатела Версаче е преработила мотива на марката Грека в геометричен модел, "динамичен и завладяващ триизмерен лабиринт", за своите дамски творения и облекла за мъже.

Във видео презентацията моделите позираха и разиграваха сцени в огромен вертикален лабиринт.

Моделите представиха колекция от черни тоалети, последвана от панталони, топове, поли, якета и чанти с мотива Грека в нюанси на кафяво, червено, синьо.

Филмът на "Версаче" беше пуснат след обичайната витрина за представяне на колекции - Седмицата на модата в Милано, приключила преди броени дни.
Подобно на много модни къщи, "Версаче" представи новата си колекция във виртуален формат, вместо в традиционно шоу на модния подиум, заради ограниченията заради коронавирусната пандемия.

"Осъзнах, че това е бъдещето, новият начин за споделяне на колекции", се посочва в изявлението, направено от Донатела Версаче. Дизайнерката допълва, че моделите, подобно на актьори, са вдъхнали живот на творенията й.

Бела Хадид
Бела Хадид
Ирина Шейк
Ирина Шейк
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ