Напишете дума/думи за търсене

Дъщерята на Глория пръска хилядарки за погача

Глория не се сдържа и показа момичетата си

Щастливата баба издаде събитието

Пищна украса и красива торта струват скъпо на Симона Загорова.
Младата майка не се замисли да похарчи сериозна сума за погачата на дъщеря си Галина. Фолкпевицата реши да отбележи 40-ия ден от раждането на бебето в тесен семеен кръг заради COVID пандемията. Това обаче не попречи на 24-годишната звезда да не се изложи с приготовленията. Гласовитата певица обсипа дома си с розово и златно. Така модерната напоследък арка от балони заема почти цялото пространство в дома на Симона.

Арка в злато и розово струва цяло състояние на звездите
Арка в злато и розово струва цяло състояние на звездите

Новината за събитието разкри щастливата баба Глория, която пусна няколко снимки от празненството. Глория показа тортата, която е поръчала специално за внучката си. От надписите на сладкарското изкушение става ясно, че малката Галина се е появила на бял свят в 18:10 ч. и тежи 3130 грама.

Тортата показва данните на малката Галина
Тортата показва данните на малката Галина

Първородната рожба на Симона е обградена само от жени по време на празника, както повелява традицията. Малката Галя е поредното момиче в женското царство на фамилията. Според слуховете Глория категорично отказва да я наричат бабо и Симона ще бъде принудена да измисли кратко обръщение, което дъщеричката й да използва към известната си баба, когато порасне.
Симона подема нова семейна инициатива, с която възражда стари песни на майка си. Тя направи рубрика "Музикален понеделник" в своя ютуб канал. В първия ден от всяка седмица певицата пуска кавъри на вечните хитове на Глория. Само за седмица римейкът на "Ледена кралица" натрупа 71 хил. гледания. Новата песен в канала й е "Феникс", която Загорова пусна само ден след погачата на Галина.
Желаем им много здраве и късмет!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ